Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Švedų ir suomių atsakas – boikotuos varžybas, kuriose boksuosis rusai

Švedijos ir Suomijos bokso federacijos neleisiančios savo sportininkams žengti į ringą, jei varžybose dalyvaus ir Rusijos arba Baltarusijos sportininkai.
Bokso mačas: Lietuva – Suomija
Bokso mačas: Suomija – Lietuva / Alfredo Pliadžio nuotr.
Temos: 2 Rusai Boksas

Švedai ir suomiai nusprendė griežčiausiai reaguoti į Tarptautinės bokso federacijos (IBA) sprendimą leisti kraugerišką karą Ukrainoje tęsiančios Rusijos ir Baltarusijos boksininkams sugrįžti į tarptautines kovas.

Būtina pažymėti, kad IBA vadovauja rusas Umaras Kremliovas, gimtojoje šalyje apdovanotas ne vienu ordinu, įskaitant ir garbės raštą iš paties Rusijos Federacijos prezidento Vladimiro Putino.

„Scanpix“ nuotr./Vladimiras Putinas ir Umaras Kremliovas
„Scanpix“ nuotr./Vladimiras Putinas ir Umaras Kremliovas

„Tai – skandalas. Visiškai nepriimtinas sprendimas“, – trumpai, bet griežtai reagavo Švedijos bokso federacijos prezidentas Peras-Axelis Sjöholmas, cituoja „SVT Sport“.

Tvirtą nuomonę išsakė ir buvęs pasaulio čempionas, vienas geriausių visų laikų pasaulio boksininkų ukrainietis Volodimiras Kličko.

„Aš įmanoma save nokautuoti? – tviteryje klausė jis. – Taip! IBA yra to įrodymas. Ji apsikvailino prieš visą pasaulį, pamindama žmogiškas vertybes. Boksas nusipelno kur kas daugiau. Kokia gėda.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius