-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
01 21

Tailande besitreniruojantis Rimkenzo: apie „malkas“, M.Pultaražinsko bangą ir „kovotojų rojų“

„Malkų“ dabar tvarkingai pasikrausiu Tailande, kad galėčiau užkurti pečių kovoje, – nusijuokė kovotojas Dovydas Rimkus-Rimkenzo, prabilęs apie ilgai lauktą kovą ringe su Matu Pultaražinsku.
Dovydas Rimkus-Rimkenzo jau kelias savaites treniruojasi ir gyvena Tailande.
Dovydas Rimkus-Rimkenzo jau kelias savaites treniruojasi ir gyvena Tailande. / Asmeninio albumo nuotr.

„Unique & Talented martial artists“ (UTMA) jau paskelbė, kad vasario 23 dieną Kauno sporto halėje vyksiančiame turnyre D. Rimkus („Otso Gym“) susikaus su M.Pultaražinsku („Titanas“) svorio kategorijos iki 75 kilogramų kovoje.

Pirmą kartą apie šią kovą buvo prabilta dar 2019-ųjų rudenį. Kurį laiką tai buvo viena laukiamiausių kovų šalies ringe. Tačiau dėl vienokių ar kitokių priežasčių šiai kovai nebuvo lemta įvykti, kol abu kovotojai „nepersikraustė“ į UTMA kiemą.

Šioje organizacijoje D.Rimkus yra iškovojęs 3 pergales ir patyręs 2 pralaimėjimus: debiutinę kovą taškais pralaimėjo Dominykui Dirksčiui („Muay Thai Imperija“), vėliau nokautavo Darių Vilkancą, nusileido Arnoldui Misiūnui („Misiūnas Team“), įveikė Joną Montvidą („Energy Gym“) bei atsirevanšavo A.Misiūnui.

Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Dovydas Rimkus
Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Dovydas Rimkus

„Labai norėjau pergalės prieš A.Misiūną. Džiaugiuosi, kad ringe pavyko išpildyti 70 proc. mūsų su treneriu Tadu Rimkevičiumi sukurto plano, – 15min sakė Rimkenzo pravarde kovotojų pasaulyje žinomas atletas. – Svarbiausia buvo suvaldyti emocijas. Persimušinėti su priešininku, kuris yra sunkesnis, ką aš bandžiau daryti pirmoje mūsų kovoje, nėra protinga. Tą pamoką jau buvau išmokęs. Likau patenkintas mūsų antra kova. Atrodo, ir žmonėms patiko, nors tai nebuvo superinė pramoga. Tai buvo techniška kova, po kurios buvau itin laimingas. Pamenu, kad iš Kauno sporto halės ringas jau buvo išneštas, o aš vis dar šnekėjau, fotografavausi su savo žmonėmis. Tai buvo įspūdingas vakaras. Labai smagu. Po jos norėjau siekti daugiau“.

Ir M.Pultaražinskas kitame ringo kampe – ryžtingas žingsnis.

Kol kas „Titano“ auklėtinis UTMA organizacijoje nėra patyręs pergalės skonio: pralaimėta Alexisui Laugeois, nusileista Vitui Karosui („Fighter House“) ir patirtas pralaimėjimas Arnestui Naujokui („Muay Thai Imperija“).

Nenuvertina priešininko

„Oi, daug kartų jau mintimis buvau šioje kovoje, – apie susitikimą su M.Pultaražinsku sakė D.Rimkus. – Vėliau jau teko skaičiuoti metus nuo pirmos žinutės apie šią kovą: spėjome jau ir pasisparinguoti ne kartą, ir kartu treniruotis. Dabar įdomu, kaip viskas atrodys ringe. Mačiau, kad jis dabar stipriai sportuoja – susiėmė. Matau, kad yra užsidegęs“.

Atrodo, viltis išvysti šią kovą jau buvo žlugusi, tačiau mintį prikėlė „Titano“ treneris Marius Misiūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius