Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tarptautinė imtynių federacija bando išsilaikyti olimpinėse žaidynėse

Trečiadienį Lozanoje laikinai einantis Tarptautinės imtynių federacijos (FILA) prezidento pareigas serbas Nenadas Lalovičius susitiko su Tarptautinio olimpinio komiteto (TOK) prezidentu Jacque'u Rogge'u. Šiai dienai FILA pastangos išsaugoti imtynes olimpinėje programoje yra didžiausios ir ji yra šių neakivaizdžių lenktynių favorite.
Aleksandras Kazakevičius
Aleksandras Kazakevičius / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Susitikimas buvo labai nuoširdžius ir naudingas, – po susitikimo sakė N.Lalovičius. Mūsų tikslas buvo klausytis ir mokytis iš diskusijų su prezidentu J.Rogge'u ir aš džiaugiuosi pasiektais rezultatais“.

N.Lalovičius pridūrė, kad kiekvienas sportas, įskaitant ir imtynes, privalo išsikovoti savo vietą olimpinių žaidynių programoje.

„Mes žinome, kad tai yra sunkus darbas ir mes pasirengę dirbti. Mūsų tikslas yra padaryti mūsų didžiąją sporto šaką įdomesne ir išlikti stipriais partneriais olimpinėje šeimoje“, – teigė serbas.

40 minučių vykusio susitikimo metu N.Lalovičius išdėstė pirmus konkrečius problemų sprendimų būdus, kuriuos FILA ėmėsi vykdyti po to, kai TOK Vykdomasis komitetas vasario 12 d. rekomendavo imtynes pašalinti iš pagrindinės olimpinių žaidynių programos.

„FILA jau ėmėsi naujų iniciatyvų modernizuojant imtynių valdymą, pateikimą ir propagavimą, – sakė N.Lalovičius. – TOK procesas suteikė mums puikią galimybę pagerinti imtynių įvaizdį olimpiniame judėjime“, – pridūrė FILA prezidento pareigas laikinai einantis serbas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius