-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Turnyre Lenkijoje – trys medalius iškovoję Lietuvos boksininkai

Baigėsi rugsėjo 18-23 dienomis vykęs Leszeko Drogoszo memorialinis turnyras Lenkijoje, kuriame dalyvavo trys Lietuvos boksininkai – Darius Voišnarovičius (svorio kategorija iki 92 kg), Algirdas Baniulis (virš 92 kg) ir Jonas Jazevičius (virš 92 kg).
Turnyre Lenkijoje – trys medalius iškovoję Lietuvos boksininkai
Turnyre Lenkijoje – trys medalius iškovoję Lietuvos boksininkai / Lietuvos bokso federacijos nuotr.
Temos: 1 Boksas

A.Baniulis ketvirtfinalyje 3:0 (30:26, 30:25, 30:25) nepaliko vilčių lenkui Lukaszui Koziolui, o pusfinalio barjerą perlipo ringe nesulaukęs varžovo iš Anglijos Victoro Ogbo.

J.Jazevičius pusfinalyje po atkaklios kovos 2:1 (30:27, 29:28, 28:29) įveikė Lenkijos boksininką Wiktorą Bartniką ir taip pateko į finalą.

Visgi finale abu lietuviai nekovojo – J.Jazevičius bendru trenerių ir boksininkų sutarimu ringe nepasirodė, tad pirmąją vietą užsitikrino A.Baniulis. Vietoje tarpusavio susirėmimo lietuviai pasirinko papildomas kovas su užsienio varžovais.

J.Jazevičius 3:0 įveikė Lenkijos boksininką Oskarą Safaryaną, o A.Baniulis identišku rezultatu 3:0 pranoko kitą lenką Wiktorą Bartniką.

D.Voišnarovičius turnyro pusfinalyje 0:3 (27:30, 27:30, 27:30) nusileido kovotojui iš Lenkijos Mateyszui Bereznicki ir tenkinosi bronzos medaliu.

Kartu su sportininkais turnyre dirbo treneris Marius Palionis. Varžybose taip pat teisėjavo lietuvis Mindaugas Žilinskas.

Leszeko Drogoszo memorialiniame turnyre Lenkijoje buvo tęsiamas pasiruošimas Lietuvos bokso čempionatui ir Paryžiaus olimpinių žaidynių atrankiniam turnyrui, kuris vyks kitų metų kovą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius