Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

UFC narve retai pralaimintis britas mes iššūkį buvusiam pasaulio čempionui

Mišrių kovos menų (MMA) gerbėjai nenuobodžiaus ir šį savaitgalį. UFC varžybose ietis sukryžiuos vieni geriausių pasaulio vidutinės svorio kategorijos (iki 83,9 kg) atstovų – Robertas Whittakeris iš Naujosios Zelandijos ir britas Darrenas Tillas.
Robertas Whittakeris
Robertas Whittakeris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šią kovą liepos 26-ąją, ankstų sekmadienio rytą, tiesiogiai iš Jaso salos (Jungtiniai Arabų Emyratai) rodys „TV3 Sport“ kanalas. Iš pradžių vyks kelios įžanginės kovos. Naujazelandiečio ir brito akistata prasidės maždaug 5.30 val.

29 metų Australijoje gimęs R.Whittakeris pernai spalį prarado pasaulio čempiono diržą, kai turėjo pripažinti Nigerijos sportininko Israelio Adesanyos pranašumą. Taip nutrūko devynių iš eilės R.Whitakkerio pergalių serija UFC narve.

Naujazelandietis čempiono titulą buvo iškovojęs 2017-aisiais. Tada jis nugalėjo kubietį Yoelį Romero. UFC vidutinio svorio kategorijos reitinge pirmąją vietą užimančio R.Whitakkerio kraityje – 20 pergalių, 5 pralaimėjimai.

27-erių anglas D. Tillas UFC laimėjo 18 kovų ir patyrė tik 2 nesėkmes. Tiesa, tie 2 pralaimėjimai buvo patirti per pastarąsias tris akistatas. Tai dar buvo pusvidutinio svorio (iki 77,1 kg) kovos. Britas atitinkamai užpernai ir pernai nusileido garsiems amerikiečiams Tyronui Woodley ir charizmatiškajam Jorge Masvidaliui.

Paskui jis grįžo į vidutinio svorio kovas ir praėjusių metų lapkritį pranoko Keviną Gastelumą iš JAV. Beje, pusvidutinio svorio kategorijos varžybose anksčiau dalyvavo ir R.Whitakkeris. Didžiosios Britanijos kovotojas UFC reitinge rikiuojasi penktas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius