Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

UFC sugrįžimas – jau visai netrukus: per 8 dienas įvyks net 3 turnyrai

Kol kitos sporto šakos visame pasaulyje apie sugrįžimą svarsto tik patyliukais, mišrių kovos menų UFC organizacija savo gerbėjus intriguojančiomis kovomis palepins jau visai netrukus – gegužę.
Tony Fergusonas
Tony Fergusonas / „Scanpix“ nuotr.

Penktadienį mišrių kovos menų organizacija oficialioje savo svetainėje išplatino pranešimą, kuriame teigiama, kad didelio dėmesio sulaukti turintis UFC 249 turnyras įvyks gegužės 9 dieną.

Organizatoriai savo aistruoliams žada, kad tokios gausos kovų vienas turnyras bus neregėjęs jau kurį laiką, o tikru desertu turėtų tapti Tony Fergusono ir Justino Gaethje kova dėl laikinojo lengvo svorio kategorijos čempionų diržo.

„VyStar Veterans Memorial“ arenoje Džeksonvilyje, Floridoje, vyksiančios kovos bus vykdomos net triskart per 8 dienas – gegužės 9, 13 ir 16 dienomis.

Tiesa, įprastai 15 tūkstančių gerbėjų sutalpinanti arena šįsyk bus tuščia – UFC laikysis visų atsargumo priemonių, o mišrių kovos menų gerbėjai kovas galės stebėti tik per televizorių ekranus.

„Scanpix“ nuotr./UFC vadovas Dana White'as (dešinėje) kuria kovų sugrįžimo planą.
„Scanpix“ nuotr./UFC vadovas Dana White'as (dešinėje) kuria kovų sugrįžimo planą.

„Labai nekantrauju aistruoliams pagaliau ir vėl padovanoti įspūdingų kovų, – interviu kalbėjo UFC prezidentas Dana White'as. – Mano komanda yra pasiruošusi kibti į darbus, o kovotojai – grumtis ringe.“

Pastarasis taip pat patvirtino, kad pagrindinės kovos tarp T.Fergusono ir J.Gaethje nugalėtojas galimai kėsintųsi į Chabibo Nurmagomedovo čempiono diržą. Iš Dagestano kilusio kovotojo sugrįžimas į ringą yra planuojamas rudenį.

Iš pradžių UFC 249 turnyrą buvo planuota surengti balandžio 18 dieną, tačiau „ESPN“ ir „Disney“ kompanijoms dėl koronaviruso pandemijos paprašius turnyrą nukelti, šis prašymas buvo įgyvendintas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius