-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Varžovą eilinį kartą paniekinęs Conoras McGreggoras žada nokautą pirmajame raunde

UFC žvaigždė Conoras McGreggoras rengiasi kovo 5-ąją įvyksiančiai kovai su Nate'u Diazu. Dėl pėdos traumos iš kovos pasitraukus Rafaeliui dos Anjosui, airis žada jį pakeitusį amerikietį sudoroti pirmajame raunde. Kaip įprasta, kovotojas pažėrė aibę įžeidimų būsimam varžovui.
Conoras McGregoras ir Nate'as Diazas
Conoras McGregoras ir Nate'as Diazas / „Scanpix“ nuotr.

Tai turėjo būti itin laukiama dvikova tarp C.McGregoro ir R.dos Anjoso dėl lengvo svorio pasaulio čempiono titulo.

Vis dėlto airiui teks palaukti galimybės laimėti antrąjį karjeros čempiono diržą. 27-erių C.McGregoras (19-2) į ringą žengs kovoti prieš 30-metį N.Diazą (18-10).

Ketvirtadienį vykusioje spaudos konferencijoje iškalbingasis airis jau pasiekė pirmąją pergalę – jis savo žodžiais kone sumalė pasimetusį N.Diazą į miltus. C.McGregoro žinutė aiški: ši kova bus tik treniruotė prieš tikrąjį šou – dvikovą su R.dos Anjosu.

C.McGregoras savo būsimąjį varžovą apibūdino kaip tokį „kuris moko vaikus džiu-džitsu ir važinėja į dviračių žygius su senukais.“

UFC žvaigždė prognozuoja lengvą savo pergalę pirmajame raunde nokautu: „Manau, kad jis tiesiog yra per daug nuspėjamas visame, ką jis daro. Manau, kad suplėšysiu jo kūną į gabalus, jis per minkštas“.

N.Diazas atsikirsti bandė nevykusiai – apkaltino C.McGregorą steroidų vartojimu. Airis varžovo žodžius iškart pavadino nesąmone.

„Aš taip pat padarysiu šou. Tai yra ir Diazo šou, nepamirškite apie tai“, – susirinkusiems apie save bandė priimti N.Diazas.

„Mes vienas kitą tikrai gerbiame, tačiau taip jau yra, kad jis bus nokautuotas pirmajame raunde“, – patikino C.McGregoras.

Featherweight svorio kategorijos čempionas C.McGreggoras tikėjosi susiremti su R.dos Anjosu dėl lengvo svorio (lightweight) kategorijos diržo, tačiau dabar varžysis dar aukštesnėje, welterweight kategorijoje. Airiui tai bus pirmoji karjeros kova šiame svoryje, N.Diazo rezultatas šioje kategorijoje – 2-2.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius