-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vladimiras Kličko originaliai pasišaipė iš Davido Haye – netardamas nė žodžio, bet pasakydamas viską

Sunkaus svorio boksininkas iš Ukrainos Vladimiras Kličko neįprastai pakomentavo savo kovos su britu Davidu Haye istoriją. Liepos 6 d. svetainėje „YouTube“ jis paskelbė vaizdo įrašą, kuriame netarė nė žodžio, o visą istoriją papasakojo vien rodydamas nuotraukas.
Vladimiras Kličko neištarė nė žodžio, tačiau pasakė viską.
Vladimiras Kličko neištarė nė žodžio, tačiau pasakė viską. / Kadras iš „YouTube“

Iš pradžių boksininkas parodė sumontuotą nuotrauką, kurioje D.Haye pavaizduotas laikantis nukirstą jo galvą. Po to buvo parodyta nuotrauka, kurioje D.Haye apsirengęs marškinėliais, ant kurių pavaizduoti abu broliai Kličko be galvų.

Po to Kličko jaunesnysis parodė fotografiją iš jo dvikovos su D.Haye, kurioje matyti ant kelių klūpantis ir ukrainiečio kojas apsikabinęs britas. Dar kitoje nuotraukoje – brito dešinės kojos mažasis pirštas. Po dvikovos D.Haye pareiškė, kad likus trims savaitėms iki kovos jis susilaužė kojos pirštą, o trauma sutrukdė jam gerai pasirodyti ringe.

Paskutinėje nuotraukoje, kurią parodo V.Kličko, – vieno Didžiosios Britanijos laikraščio pirmasis puslapis su antrašte „Hero toe zero“. Tai galima išversti kaip „Didvyris tapo nuliu“, nors vietoje prielinksnio „to“ straipsnio autorius pavartojo daiktavardį „toe“, reiškiantį „kojos pirštas“.

V.Kličko ir D.Haye dvikova įvyko liepos 2 d. Hamburge. Ją taškais laimėjo ukrainietis. V.Kličko ne tik apgynė čempiono titulus pagal IBF ir WBO versijas, bet ir atėmė iš D.Haye WBA čemiono diržą.

VIDEO: Wladimir Klitschko vs. David Haye – DR. STEELHAMMER'S Summary

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius