Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Allyson Felix šventės ir kasdienybė

Tris kartus pasaulio čempionė 200 metrų bėgime Allyson Felix mėgstą ekstremalumus, perrenginėja savo šunį boružėle, žaidžia tenisą bei kitais metais ruošiasi susikoncentruoti dvigubai ilgesnei distancijai.
Allyson Felix
Allyson Felix / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
AFP/„Scanpix“ nuotr./Allyson Felix
AFP/„Scanpix“ nuotr./Allyson Felix

Prioritetų kaitai bus skirtas ir naujasis sportininkės treniruočių procesas. Bėgikė pripažino, kad su dideliu nekantrumu laukia naujojo sezono, kuriame varžysis vien 400 metrų distancijose.

„Ateinantys metai labai palankūs eksperimentams, mat nebus jokiu didelių taptautinių čempionatų. Tad bandysiu įgyti kuo daugiau patirties 400 metrų bėgime ir jau dabar jaudinuosi dėl rezultatų, kuriuos pasieksiu.

Jaučiu, kad pertrauka treniruočių procese man išėjo į naudą. Šiemet atostogavau kiek mažiau, nei įprasta – varžybose dalyvavau net iki rugsėjo pabaigos. Tačiau poilsio metu atsipalaidavau pagal pilną programą – daug važinėjau dviračiu, išbandžiau rolerbleidingą. Nežinote kas tai? Aunatės specialius riedučius ir pradedate lėkti jais, šokinėdami per kliūtis, nusileisdami laiptų turėklais ir darote tai net per lietų. Aš nebijau tokių ekstremalių išbandymų, mėgstu rizikuoti. Taip pat žaidžiau tenisą ir šiek tike čiuožinėjau ant ledo.

Šuo-boružėlė
Šuo-boružėlė

Visą vasarą praleidau Europoje, tad norėjau pabūti namuose. Los Andželas – puiki vieta ir ten visuomet jaučiuosi laiminga, būdama su savo šeima ir draugais. Taip pat aplankiau Niujorką, kur dalyvavau „Salute to Women in Sports” vakarienėje. Šis fondas, įkurtas tenisininkės Billie Jean King, palaiko sportuojančias moteris. Ten buvo labai linksma – tai buvo vakaras „NCB Sports” prezidento Dicko Ebersoulo garbei, kuris daug padarė vystydamas moterų sportą. Susipažinau su dažniausiai titulus laiminčia JAV studentų sporto trenere Pet Sammit, kuri su Tenesio merginų komanda laimėjo 8 NCAA čempionatus bei du golfiste Annika Sorenstam. Vis dar prisimenu šias pažintis, įspūdį man padarė ir bendravimas su boksininke Leyla Ali bei gimnaste Dominique Douse.

Taip pat turėjau galimybę sudalyvauti Amerikos fondų biržos NASDAQ sesijos uždaryme. Mačiau, kaip ten viskas vyksta per televizorių, tačiau gyvai tai atrodo daug įdomiau. Ten pasakiau neilgą kalbą nuo JAV lengvosios atletikos fondo USATF – kalbėjau apie bendrus tikslus, ruošiantis 2012 metų olimpiadai. O tikslai – 30 lengvaatlečių medalių Londone.”

Pastarasis A.Felix vizitas nebuvo atsitiktinis. NASDAQ prezidentas Robertas Grayfieldas vadovauja JAV lengvosios atletikos federacijai (USA Track and Field Foundation), O USATF fondas užtikrina, kad būtų pritraukiamos investicijos, leidžiančios kuo daugiau jaunų žmoniū užssimti lengvąja atletika. Taip pat fondas vykdo ir antidopingo programas.

O po oficialių susitikimų bėgikė pasižymėjo ir Helovyno naktį. Šios amerikietiškos šventės metu A.Fewlix ne tik persirengia pati, tačiau atitinkamai papuošia ir savo šuniuką Hloy. Šiemet jis buvo aprengtas boružėle. „Esu tikra, kad Hloy nekenčia tokio maskarado, tačiau vaimas tokie vaizdai suteikia labai daug džiaugsmo.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius