Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Berlyno sensacija pradėjo pasirengimą žiemos sezonui

110 metrų barjerinio bėgimo pasaulio čempionas Ryanas Brathwaite’as iš Barbadoso po neilgų atostogų vėl treniruojasi.
Ryan Brathwaite
Ryan Brathwaite / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Barjerininkas treniruojasi pas Mattą Cane Kanzase, JAV. Barbadoso bėgikas Berlyne vykusiame pasaulio lengvosios atletikos čempionate pateikė kone didžiausią staigmeną, finale nubėgęs distanciją per 13,14 sekundės ir pasiekęs asmeninį rekordą. Tiesa, vertėtų priminti, kad dėl traumų finale nebėgo kubietis Dayronas Roblesas bei kinas Liu Xiangas.

Po šios pergalės gimtajame Barbadose jam buvo suorganizuotas karališkas sutikimas, o pagal populiarumą čia dabar jis prilygsta popžvaigždėms.

Žiemą barjerininkas žada dalyvauti pasaulio uždarų patalpų čempionate Katare. Anksčiau R.Brathwaite nėra dalyvavęs nė viename turnyre manieže už JAV ribų. Po Naujųjų metų barjerininkas planuoja dalyvauti keleriose varžybose JAV, o vėliau jau tikslingai ruošis pagrindiniam sezono startui.

Dohoje barbadosietis galės susitikti ir su D.Roblesu, ir su L.Xiangu – jie abu yra oficialiai paskelbę, kad pasaulio žiemos čempionate tikrai startuos.

Kanzase su R.Brathwaite treniruojasi ir kita Berlyno sensacija – 200 metrų bėgimo rungties sidarbą laimėjęs Alosno Edwardsas iš Panamos. Tačiau pastarasis pasaulio čempionate Dohoje startuoti nežada, jo žiemos sezono planuose – tik keletas nedidelių turnyrų maniežuose.

Abiejų minėtų sportininkų reikalais rūpinasi tas pats vadybininkas Jenomas Regisas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius