Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Boltas atsigavo po traumos

Pasaulio rekordininkas Usainas Boltas tvirtina išsigydęs traumas, kurios kamavo pastaruosius kelis mėnesius, praneša BBC. Jamaikietis sezoną nutraukė rugpjūčio 10-ąją, o pastarąjį kartą varžybose dalyvavo rugpjūčio 6 dieną ir būtent tada Stokholme bėgdamas 100 metrų nusileido amerikiečiui Tysonui Gay.
Usainas Boltas
Usainas Boltas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

24-erių olimpinis čempionas pradėjo treniruotis ir yra pasiryžęs vėl gerinti 100 bei 200 metrų rekordus 2011-ųjų pasaulio čempionate Korėjoje.

„Geriausia naujiena yra ta, kad šimtu procentu esu sveikas ir neturiu problemų nei dėl nugaros, nei dėl kojų skausmų“, – kalbėjo žvaigždė iš Jamaikos.

U.Boltas praleido Deimantinės lygos etapus Ciuriche ir Briuselyje, rugsėjį nestartavo Britanijos tautų sandraugos varžybose.

Futbolo klubo „Manchester United“ gerbėjas prisipažino, kad turėdamas laisvo laiko nuolat seka visas naujienas, susijusias su juo. „Žmonės žino, kad aš esu didelis „Man United“ aistruolis, todėl ypač džiaugiuosi Wayne‘o Rooney sprendimu likti šioje komandoje.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius