Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bolto ir Chamberso dvikova atidedama

Tris kartus olimpinio čempiono Usaino Bolto ir Europos uždarų patalpų čempiono Dwaino Chamberso dvikova, galėjusi vykti jau gegužės 17 dieną Mančesteryje, kol kas atidedama.
U.Boltas teigia, kad negalėtų nė lėkštės makaronų išvirti, nes gaminti nemoka.
Usainas Boltas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Bėgimas

Buvo manoma, jog U.Boltui sutikus dalyvauti Anglijoje vyksiančioje bėgimo miesto gatvėmis dienoje, ten atvyks ir britas Dwainas Chambersas, tačiau varžybų organizatoriai išsigando skandalingos jo šlovės.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Dwain Chambers
Dwainas Chambersas

Priminsime, jog D.Chambersas neseniai grižo į tarptautines varžybas po diskvalifikacijos už dopingo vartojimą ir išleido kontroversišką biografiją, kurioje pasakoja, jog iki diskvalifikacijos dopingą vartojo per 300 kartų. Kone kiekviename savo interviu naujasis Europos uždarų patalpų čempionas žadėjo aplenkti jamaikietį, tačiau savo pažadus greičiausiai jam teks tesėti tik rugpjūtį. Tuomet abu sprinteriai susitiks akis į akį pasaulio lengvosios atletikos čempionate Berlyne.

U.Boltas savo šių metų sezoną tik pradeda, tad jo sportinė forma kol kas nėra ideali – pirmą kartą šį sezoną startuodamas gimtojoje Jamaikoje 100 metrų jis nubėgo per 9,93 sekundės.

„Šiuo metu esu pasiruošęs maždaug 60 procentų ir stengiuosi negalvoti apie savo formą. Treneris uždraudė vartoti riebų maistą, tad šiuo metu laikausi dietos. Mano tikslas – visada būti nugalėtoju, nors puikiai suprantu, jog šis sezonas bus labai sunkus. Daugelis sprinterių stengsis mane nugalėti“, – sako U.Boltas.

Gegužės mėnesį U.Boltas Mančesteryje bėgs neklasikinę 150 metrų distanciją. Varžybos vyks  ne stadione, o miesto gatvėje. Tomis pačiomis dienomis greičiausias pasaulio žmogus surengs sprinto treniruotę „Manchester United“ saugui Cristiano Ronaldo bei apsilankys šios komandos rungtynėse su Londono „Arsenal“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius