Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Čempionės artimiesiems dovanoja „Danske Bank Vilniaus maratoną“

Lengvaatletės Airinė Palšytė ir Vaida Žūsinaitė jau žino, ką originalaus Kalėdų proga dovanos savo artimiesiems. 2014 metais rekordus gerinusios sportininkės draugams ir šeimos nariams po eglute padės „Danske Bank Vilniaus maratoną“.
 Airinė Palšytė ir Vaida Žūsinaitė
Airinė Palšytė ir Vaida Žūsinaitė / Sauliaus Čirbos nuotr.

„Mano brolis šiemet „Danske Bank Vilniaus maratone“ įveikė 10 kilometrų. Jis toliau treniruojasi ir ateityje sieks nubėgti visą maratoną. Darau jam siurprizą, dovanoju pusės maratono bėgimą. Visas maratonas jam dar per daug, o pusė – pats tas tobulėjimui,“ – sako šiais metais „Danske Bank Vilniaus maratoną“ laimėjusi ir moterų rekordą pagerinusi bėgikė V. Žūsinaitė.

Lietuvos šuolio į aukštį rekordo savininkė Airinė Palšytė tokia pačia dovana nustebins seną bičiulį. Pasak jos, dėl ilgų nuotolių bėgimo ir sveiko gyvenimo būdo pamišusiam draugui dovana garantuotai patiks. Be to, tokios dovanos jis dar niekad negavo, tad siurprizas bus ir originalus.

Dovanosiu ne megztas kojines, rėmelius ar prekybos centro kuponą. Dovanosiu tokią dovaną, kuri bičiulį paskatins tobulėti ir save išreikšti srityje, kurią jis labiausiai mėgsta. Pusmaratonį dovanoju žmogui, kuris yra pamišęs dėl aktyvaus gyvenimo būdo, tad tikrai žinau, kad jis šią distanciją bėgs. Tokia dovana jį motyvuos ir dar labiau paskatins ruoštis artėjančiam iššūkiui,“ – pasakoja A. Palšyė.

Dovanoti sau arba artimiesiems „Danske Bank Vilniaus maratoną“ galima iki Naujųjų metų. Šiais metais įsigiję registraciją mokės pigiau. Tai ir viena iš paskutinių galimybių už dalyvavimią didžiausioje Lietuvos bėgimo šventėje atsiskaityti litais.

Dovanos kuponą ir daugiau informacijos rasite svetainėje vilniausmaratonas.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius