-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ch.Colemanas: „Ar šiuo metu esu sprinto karalius? Spėju, kad taip“

Kam priklauso ir priklausys era po Usaino Bolto? 22 metų amerikietis Christianas Colemanas, po Deimantinės lygos varžybų paklaustas, ar jis šiuo metu yra „sprinto karalius“, linktelėjo: „Spėju, kad taip“.
Christianas Colemanas
Christianas Colemanas / „Scanpix“ nuotr.

Briuselyje vykusiose varžybose Ch.Colemanas 100 metrų, pučiant priešpriešiniam 0,3 m/s vėjui, nubėgo per 9.79 sek. ir pasiekė geriausią sezono rezultatą pasaulyje.

Tai pirmas kartas per pastaruosius trejus metus, kai 100 m kažkam pavyko įveikti greičiau nei per 9.80 sek. Paskutinį kartą, 2015 metais, tai buvo padarę Justinas Gatlinas ir U.Boltas.

Ch.Colemanas didžiąją šio sezono dalį gydėsi pakinklinės sausgyslės traumą, tačiau į Briuselį atvyko pasirengęs aukštiems rezultatams.

„Jaučiuosi tikrai gerai. Visą savaitę jaučiausi nepelnytai nurašytas, žmonės nesiliovė kalbėję apie tai. Jie pamiršo, ką nuveikiau praėjusiais metais ir uždarų patalpų sezone. Bet ko gero negaliu jų kaltinti“, – „Reuters“ kalbėjo Ch.Colemanas.

„Ar šiuo metu esu sprinto karalius? Spėju, kad taip. Esu lyderių viršūnėje šiuo metu, bet į aukščiausią poziciją kėsinasi daug vyrukų. Turiu išlikti sveikas, kad išlaikyčiau poziciją ir progresuočiau“, – pridūrė sportininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius