Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Chambersas vėl sulauks sankcijų?

Tarptautinė lengvosios atletikos fedrecija (IAAF) neatmeta galimybės, kad Didžiosios Britanijos sprinteris Dwainas Chambersas sulauks organizacijos sankcijų.
Dwainas Chambersas
Dwainas Chambersas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Bėgimas

Neseniai prekyboje pasirodė sprinterio biografinė knyga ir federacijos valdininkai ruošiasi įvertinti kai kuriuos leidinio skyrius, susijusius su dopingo vartojimu sporte bei kitais aštriais klausimais. IAAF reglamente yra punktas, pagal kurį sportininkas gali būti nubaustas už „sporto karalienės“ įvaizdžio menkinimą.

Atletas 2003 metais jau buvo baustas IAAF už dopingo vartojimą, o savo sugrįžimą į didįjį sportą paminėjo savaitgalį Turine laimėdamas Europos čempiono titulą (60 metrų distancija) ir pagerindamas žemyno rekordą. D.Chambersas taip pat bylinėjasi su Didžiosios Britanijos lengvosios atletikos federacija, nenorinčia jo įtraukti į šalies nacionalinės rinktinės sudėtį stambiausiuose turnyruose.

Jei D.Chambersas bus dar kartą nubaustas, jam teks praleisti ir vasarą Berlyne vyksiantį pasaulio lengvosios atletikos čempionatą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius