Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dešimtajam Vilniaus maratonui ruošiasi jau arti trijų šimtų dalyvių

Dar neataušus aistroms po 9-ojo „Danske“ banko Vilniaus maratono, bėgimo sporto profesionalai ir entuziastai jau kviečiami registruotis į kitais metais vyksiantį maratoną. Dešimtasis, jubiliejinis maratonas vyks rugsėjo 15 d. Visi, suskubę registruotis iki rugsėjo 16 d. mokės mažiausią maratono dalyvio mokestį.
Tarptautinio Vilniaus maratono akimirka
Devintajame Vilniaus maratone bėgo 4 tūkst. dalyvių. / Luko Balandžio nuotr.

„Šiais metais pirmą kartą taip anksti pradedame registraciją. Norime paskatinti dalyvius registruotis kuo anksčiau – tai leis ne tik mokėti gerokai nei įprastai mažesnį mokestį, bet ir kuo anksčiau apsispręsti bei pradėti ruoštis ištvermės bei pasirengimo reikalaujančiose ilgiausiose maratono distancijose. Į kitais metais vyksiantį maratoną jau užsiregistravo arti trijų šimtų dalyvių, taigi, šiandien bėgikų skaičiumi lenkiame kitų metų Rygos bei Talino maratonus“, – sakė Všį „Tarptautinis maratonas“ direktorius Darius Mikulis.

Mažiausias dalyvio mokestis iki rugsėjo 16 d. bus taikomas besiregistruojantiems į keturias pagrindines Vilniaus maratono rungtis. Tai maratono (42 km 195 m), pusmarotonio (21 km 98 m), ketvirčio maratono (10 km 549 m) bei mini maratono (4,2 km) distancijos.

Tarptautinis Vilniaus maratonas kasmet suburia tūkstančius lengvosios atletikos mėgėjų iš Lietuvos ir užsienio šalių. Dešimtą kartą organizuojamas maratonas kaip ir kasmet planuoja daug naujovių visiems vilniečiams ir miesto svečiams.

Anot D. Mikulio, Tarptautinis Vilniaus maratonas nėra tradicinės bėgimo varžybos – tai šventė tiek lengvosios atletikos mėgėjams, tiek ir vilniečiams bei miesto svečiams, norintiems linksmai praleisti savaitgalio dieną su draugais ir šeima. „Atsižvelgdami į tai, jog 2013 paskelbti sveikatingumo metais, mes ruošiame dar įvairesnę programą įvairaus amžiaus bei fizinio pasirengimo maratono dalyviams“, – sakė D. Mikulis.

Registruotis bei informaciją apie maratoną surasti galima čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius