Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Estijoje ežere nuskendo vilčių teikęs lengvaatletis Taavi Peetre

Viraus rajone esančiame Tamulos ežere šeštadienį per nelaimingą atsitikimą su valtimi dingo be žinios vilčių teikęs Estijos lengvaatletis Taavi Peetre, praneša „Delfi“.
 Taavi Peetre
Taavi Peetre / Toomas Huik/postimees.ee nuotr.

Pasak Pietų Estijos gelbėtojų centro sekretoriaus spaudai, per tragišką incidentą, kuris įvyko apie 18 valandą, vienas žmogus dingo, o kitas sugebėjo pasiekti krantą.

Gelbėtojai valandą ieškojo 27–erių metų rutulio stūmiko, bet veltui.

„Deja, tai tiesa“, – patvirtino T.Peetre žūtį Lengvosios atletikos sąjungos generalinė sekretorė Sirje Lippe „Postimees“ duomenimis, valtyje buvo ir trečias vyras.

Daug metų išdirbęs T.Peetre treneriu Antsas Kiisa papasakojo „Postimees“, kad jis kalbėjosi su žmogumi, kuris pirmasis atvyko į įvykio vietą ir padėjo pasiekti krantą žuvusiojo broliui Teetui Peetre.

„Gelbėtojas papasakojo, kad valtyje buvo trys žmonės – Teetą jie atgabeno į krantą, vienas draugas išplaukė pats, o Taavi liko vandenyje... Jis nelabai mokėjo plaukti“, – pažymėjo A.Kiisa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius