-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dramatiška atomazga – į pusfinalį patekusi E.Balčiūnaitė apsipylė ašaromis

Eglė Balčiūnaitė pernai bėgo pasaulio čempionato pusfinalyje, trečiadienį Berlyne lietuvaitė pateko ir tarp 16-os stipriausių Europoje. Tiesa, po finišo atėjusi bendrauti su žurnalistais ji to dar nežinojo, bet išgirdusi džiugią naujieną apsipylė ašaromis.
Eglė Balčiūnaitė
Eglė Balčiūnaitė / Alfredo Pliadžio nuotr.

800 metrų bėgikė po sunkios, bet sėkmingos atrankos džiaugėsi, kad pavyko ištverti sunkų sezoną ir jį vainikuoti patekimu į pusfinalį.

800 m atrankos bėgime E.Balčiūnaitė finišavo šešta, pasiekė geriausią Lietuvos sezono rezultatą (2:02,18) ir pateko tarp 16 pusfinalininkių su paskutiniu rezultatu.

„Per plauką. Atvykau su vienu iš prasčiausių rezultatų tarp visų dalyvių, tai patekti į šešioliktuką, manau, yra geras pasiekimas. Tai stipri paraiška. 800 metrų distancija yra labai nenuspėjama“, – po atrankos kalbėjo bėgikė.

Nors Berlyne sportininkus alino didelė kaitra, E.Balčiūnaitei tai sunkumų nesukėlė. Lietuvei labiau nepatiko priskirtas aštuntasis takelis.

„Bėgimo metu jaučiausi labai gerai, nors ir buvo klaidelių. Man labai nepatinka bėgti paskutiniame takelyje, nes nejaučiu savo varžovių. Bet turiu prisitaikyti“, – savo pasirodymą komentavo 29-erių sportininkė.

Pusfinalis vyks jau trečiadienio vakarą. Nors E.Balčiūnaitės rezultatas tarp jo dalyvių bus kukliausias, lietuvė nesudeda ginklų.

„Jeigu bėgsiu greitai, tai ir pateksiu į finalą. Bus du labai greiti bėgimai. Sezonas buvo labai sunkus, nuo Naujų metų buvau traumuota ir tris mėnesius nebėgiojau. Dabar jau rugpjūtis. Džiaugiuosi, kad patekau į Europos čempionato pusfinalį. Man tai didžiulis pasiekimas. Žiūrėsime, kad bus toliau“, – plačiai šypsodamasi kalbėjo šiaulietė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius