-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Ir toliau – puikūs rezultatai

Ketvitradienio rytą į Belgrado „Crvena Zvezda” futbolo areną žengė dar grupelė Lietuvos lengvaatlečių, pasaulinėje studentų Universiadoje kovojančių tik dėl pačių aukščiausių vietų bei rezultatų
Sonata Tamošaitytė
Sonata Tamošaitytė / Augusto Četkausko nuotr.

100 metrų barjerinio bėgimo ketvirtajame atrankos bėgime Sonata Tamošaitytė atbėgo antra – 13,29 sekundės. Lietuvė pralaimėjo tik turkei Nevin Yanit (13,26). Kaip jau įprasta Universiadoje, tai – naujas Sonatos asmeninis rekordas bei antras rezultatas šalies istorijoje. Tarp visų atrankos dalyvių Sonatos laikas irgi antras, ji pateko į pusfinalį.

Pirmajame 200 metrų atrankos bėgime Inesa Rimkėvičiūtė liko ketvirta – 25,48 sekundės. Ji į pusfinalį nepateko ir bendroje įskaitoje liko 31 tarp 45 sportininkių.  Penktajame atrankos bėgime Lina Andrijauskaitė irgi liko ketvirta – 24,29 sekundės. Bendroje įskaitoje Linos laikas – 16 ir ji bėgs pusfinalyje tarp 24 geriausių. Atranką laimėjo Monique Williams iš Naujosios Zelandijos – 23,55 sekundės.

Egidijus Dilys antrajame vyrų atrankos bėgime liko antras – 21,30 ir pateko į ketvirtfinalį. Žilvinas Adomavičius trečiajame bėgime taip pat atbėgo antras – 21,44 ir bėgs kitame etape. Bendroje atrankos įskaitoje M.Dilio rezultatas – 11, Ž.Adomavičiaus – 18. Geriausią rezultatą tarp 78 dalyvių parodė Amras Seoudas Ibrahimas iš Egipto – 20,79 sekundės.

19.20 val. Lietuvos laiku prasidės vakarinės varžybos. Jose pusfinalyje startuos Valdas Valintėlis (400 metrų barjerinis bėgimas), ketvirtfinalyje bėgs Žilvinas Adomavičius ir Egidijus Dilys (200 metrų bėgimas), finale kovos šuolininkas į aukštį Nerijus Bužas bei trišuolininkas Mantas Dilys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius