-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Itališka ir kiniška Isinbajevos kasdienybė

Du kartus olimpinė čempionė, šuolininkė su kartimi Jelena Isinbajeva intensyviai ruošiasi naujajam sezonui. Savo šalies žiniasklaidai ji papasakojo apie kasdienybę bei didžiulį dvasinį sukrėtimą, kurį neseniai patyrė Kinijoje.
Jelena Isinbajeva
Jelena Isinbajeva / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Sezonui šiuo metu ruošiuosi Italijoje, Formio miestelyje. Kasdien dvi treniruotės – po jų nesinori linksmintis. Puikus oras ir savijauta, kartu sezonui ruošiasi ir britai, danai, lenkai, italai, net argentiniečiai. Be lengvaatlečių Formio, galima sutikti idviratininkų ar fechtuotojų.

Sezoną pradėsiu birželio 14 dieną Aukso lygos etapu Berlyne. Be šios serijos etapų, liepos 24 dieną startuosiu Londone. Po pasaulio čempionato Berlyne dar dalyvausiu Pasaulio taurės finale Salonikuose (rugsėjo 12–13 dienomis), o vasaros sezono pabaigtuvės bus Šanchajuje rugsėjo 20 dieną.

Labai laukiu varžybų pradžios, noriu parodyti žiūrovams savo naują sportinę aprangą. Nuo šių metų bendradarbiauju su žinoma Kinijos sportinės aprangos gamintoja „Li Ning“, kuri naujam sezonui pasiuvo vienetinę aprangą bei avalynę. Aprangos dizainą kūrėme kartu, tai buvo mano debiutas naujoje sferoje. Atrodo, viskas pavyko. Šios kompanijos steigėjas – 4 kartus olimpinis sportinės gimnastikos čempionas Li Ningas. Mane sukrėtė jo pasakojimas – visą laiką maniau, jog jo sportinė karjera praėjo be menkiausio nuoskaudos debesėlio. O pasirodo, po pralaimėjimo penktosiose olimpinėse žaidynėse nuo jo visi nusisuko. Kai keturis kartus olimpiniam čempionui į veidą drebiama „tu pralaimėjai“, o oro uoste pasitinka vos vienas artimas draugas, tai baisu. Jam buvo labai sunku, tačiau su jis sugebėjo viską išgyventi ir įkūrė sportinės aprangos kompaniją. Būtent jos aprangą vilkėsiu šį sezoną.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius