-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Janos Pittman ieškojimai

Du kartus pasaulio čempionė 400 metrų barjeriniame bėgimė, australė Jana Pittman rimtai svarsto galimybę pereiti į triatloną. Sportininkė patvirtino, kad olimpiadoje Londone ji dar startuos barjeriniame bėgime, tačiau jei nelaimės taip trokštamo aukso, keis savo sportinę specializaciją.
Jana Pittman
Jana Pittman / „Scanpix“ nuotr.

Tai jis patvirtino interviu leidiniui „The Sun-Herald”. Greičiausiai toks sprendimas priimtas dėl to, kad Atėnuose bei Pekine J.Pittman patyrė fiasko. 2004 metais Atėnuose ji buvo geriausio sezono rezultato pasaulyje ir antro rungties istorijoje savininkė, tačiau liko tik penkta. 2007–2008 metrų sezoną bėgikė praleido dėl gasybės traumų, tačiau sugebėjo pasiruošti Pekinui. Deja, senos traumas neleido jai pasirodyti bėgimo takelyje.

„Jei nugalėsiu Londone, pratęsiu savo barjerininkės karjerą ir ruošiuos olimpiadai Rio. Priešingu atveju pakeisiu sporto šaką į triatloną ar kažką panašaus”, – teigia J.Pittman.

Australė niekada nėra startavusi triatlone, tačiau krosas, plaukimas bei važiavimas dviračiu visada buvo pagrindiniais jos bendro fizinio pasirengimo komponentais. „Kadangi beveik visą laiką turėjau rimtų problemų su sveikata, privalėjau daug laiko praleisti baseine bei minti pedalus – tai pagrindinės rungtys reabilitacijos po traumų periodu.Dviračių treniruočių metodiką esu aptarus ir su tautiete, olimpine čempione plemnte Catherine Watt.”

Šiuo metu australė jau išsigydė traumas, tačiau sugrįžimo į takelį datos dar neskelbia. „Manęs niekas nespaudžia – pradėsiu startuoti tik tada, kai būsiu visiškai tikra, jog esu pasiruošus. O ar tai bus gruodis, ar kovas – dar nežinau.”

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius