Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karjerą stabdyti nusprendusi Isinbajeva grįš jau vasarą

Šuolių su kartimi daugkartinė rekordininkė Jelena Isinbajeva, vos prieš kelias dienas oficialiai paskelbusi, kad kuriam laikui daro pertrauką, rusų žiniasklaidos teigimu, treniruojasi ir vasarą vėl dalyvaus varžybose.
Jelena Isinbajeva
J.Isinbajeva / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo lenta.ru, cituojanti „Soveckij sport“, 27 metų rusė į didįjį sportą grįš jau šią vasarą. Tokią žinią paskelbė jos treneris Vitalijus Petrovas.

Teigiama, kad 29 planetos rekordų autorė, kovo mėnesį Katare surengtame uždarų patalpų pasaulio čempionate patyrusi fiasko ir pareiškusi, kad galbūt praleis visą vasaros sezoną, su varžovėmis susigrums jau liepą Europos čempionate Barselonoje arba rugpjūčio gale Briliantinėje lygoje Ciuriche.

V.Petrovas pasakojo, kad ir dabar auklėtinė treniruojasi, nes visiškai liautis sportuoti nevalia: „Galima taip prarasti formą, kad paskui jau negrįši.“ Jo teigimu, J.Isinbajeva pasistengs sėkmingai pasirodyti vasaros sezono pabaigoje, o tuomet ims rengtis žiemos sezonui.

Treneris pripažino, kad galbūt šuolininkei reikėjo daryti pertrauką iškart po 2008-ųjų vasaros žaidynių Pekine, kur ji pasiekė naują pasaulio rekordą ir iškovojo savo antrąjį olimpinį aukso medalį, tačiau tuomet ryžtis tokiam žingsniui esą buvo sunku.

V.Petrovas pridūrė nuolat primenantis J.Isinbajevai, kad ji turi susikoncentruoti į sportą.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius