Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Kroatė nenusimena

Pekino olimpiados vicečempionė, Kroatijos šuolininkė į aukštį Blanką Vlasič, sekmadienį pirmajame Aukso lygos etape pralaimėjusi vokietei Ariane Friedrich, pripažino dar nepasiekusi optimalios sportinės formos.
Kroatijos šuolininkė Blanka Vlasič
Kroatijos šuolininkė Blanka Vlasič / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Šiuo metu dar nesu pasirengusi 100 procentų, tačiau iki pasaulio čempionato Berlyne tikiuosi įgauti geriausią sportinę formą. Turėjau minčių nugalėti ir sekmadienį, tačiau varžovė mane tiesiog nustebino. Atvirai sakau, kad tokio aukšto rezultato iš jos nesitikėjau. Greičiausiai jai padėjo ir savos sienos”, – oficialiam IAAF tinklalapiui sakė atletė.

„Ir aš pasiekiau neblogą rezultatą (2,03 metro), galiu juo didžiuotis. Atlikau ir keletą neblogų šuolių 2,09 metro aukštyje. Negaliu visada tik laimėti. Tad nenusimenu ir žvelgiu į ateitį. Dar viena nesėkmes Berlyne priežastis – sutrikęs miego ritmas. Man įprasta nuo 13 iki 17 valandos ilsėtis, o šuolininkų rungtis vyko kaip tik tuo metu. Organizmą teko apgaudinėti.”

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius