Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 09 13 /2015 09 16

Kuriozas „Vilniaus maratone“: pusmaratonio prizininkams įteikti čekiai su klaidingai nurodytomis sumomis

Sekmadienį Vilnių kaip reikiant išjudinęs „Danske Bank Vilniaus maratonas“ nestokojo ne tik nelaimingų atsitikimų, tačiau ir kuriozų.
Pusmaratonio antros vietos laimėtojui skirtas prizas
Pusmaratonio antros vietos laimėtojui skirtas prizas / „Facebook“ nuotr.

Vienas įdomesnių nutikimų įvyko „Teo pusmaratonio“ apdovanojimų ceremonijos metu.

Greičiausias pusmaratonio trasoje buvo Valdas Dopolskas, distanciją įveikęs per 1 val. ir 7 min., antras šį nuotolį įveikė Ignas Brasevičius, trečias – Demitrijus Grigorevas.

Tarp moterų nugalėjo Monika Vilčinskaitė, aplenkusi Neringą Aidietytę ir Mildą Vilčinskaitę.

Šią rungtį pristatę „Teo“ atstovai nugalėtojams įteikė piniginius prizus bei reklaminius skydus su nurodytomis laimėjimo sumomis.

Ant raudonų prizininkams skirtų skydų puikavosi skaičiai 1500 Eur (I vieta), 1000 Eur (II vieta) ir 500 Eur (III vieta).

Visgi panorus išsigryninti šiuos čekius, pajėgiausių pusmaratonio dalyvių laukė nelabai maloni staigmena.

Pasirodo, jog šventės organizatoriai įvėlė klaidą, o iš tiesų laimėtos sumos yra kur kas kuklesnės. Pusmaratonio nugalėtojams atiteko 500 Eur, antros vietos laimėtojams – 300 Eur, bronziniams prizininkams – 150 Eur.

„Įsivėlė spaudos klaida, – 15min.lt paaiškino prizus įsteigusios „Teo“ bendrovės atstovas spaudai Audrius Stasiulaitis. – Tikrai apgailestaujame dėl tokio nesusipratimo, tačiau visoje savo komunikacijoje prieš šią šventę buvome nurodę teisingas sumas. Viliamės, kad maratono dalyviai apie prizų dydį tikrai žinojo.“

Iš tiesų, 1500 Eur (I vieta), 1000 Eur (II vieta) ir 500 Eur (III vieta) čekiais apdovanoti buvo ne pusmaratonio, o pilnos maratono distancijos prizininkai. Jais tapo Kenijos atstovas Teklu Getu Metaforia ir Loreta Bliujienė.

PAPILDYTA:

Antradienį (09.15) renginio organizatoriai ir „Teo“ išplatino pranešimą, kuriame pripažįsta savo klaidą ir teigia, kad „Teo pusmaratonio“ nugalėtojams sumokės tas sumas, kurios buvo nurodytos ant čekių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius