Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Frateris: amerikiečiai šansų neturi

Jamaikos sprinteris Michaelas Frateris skeptiškai vertina JAV estafečių rinktinės šansus netolimoje ateityje nugalėti jo gimtosios šalies komandą.
Michaelis Frateris (viduryje)
Michaelis Frateris (viduryje) / AFP/„Scanpix“ nuotr.

M.Frateris – Pekine ir Berlyne aukso medalius estafetėje 4x100 metrų laimėjusios komandos narys, pasaulio čempionato Helsinkyje sidabro laimėtojas 100 metrų bėgime. Jis mano, kad Jamaikos sprinto rinktinė ir toliau dominuos estafetiniuose bėgimuose.

Pekine kartu su Usainu Boltu, Asafa Powellu ir Nesta Carteriu M.Frateris pasiekė naują pasaulio rekordą – 37,10 sekundės, o Berlyne ši ketveriukė pasiekė geriausią sezono rezultatą bei čempionatų rekordą.

Bėgikas yra tikras, kad jamaikiečių potencialas šioje rungtyje dar nėra išnaudotas. „Mes turime galimybių bėgti dar greičiau. Visų pirma mums būtina dažniau treniruotis kartu būtent estafetei. Dėl to federacija ir atletų treneriai turi pradėti kalbėtis daugiau ir dažniau. Jei taip atsitiks, manau, įmanomas 36,70 sekundės rezultatas.“

O apie JAV rinktinę, kuri ruošiasi jamaikiečiams mesti iššūkį, M.Frateris kategoriškai teigia: „Jei mes būsime sveiki, nemanau kad amerikiečiai turi bent menkiausią šansą. Tai jiems per sudėtinga užduotis.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius