Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nerijus Lučkauskas – už finalo borto

Ketvirtadienį Kanados Monotone vykstančiame pasaulio jaunimo lengvosios atletikos čempionate startavo pirmasis Lietuvos atstovas Nerijus Lukauskas. Deja, ieties metimo kvalifikacijoje jis pasitodė nekaip ir į finalą nepateko.
Ietis per varžybas mirtinai sužeidė teisėją
Ieties metimas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Kanada

Viso sektoriuje dėl 12 vietų finale varžėsi 33 ieties metikai. Tiesioginį kelialapį į finalą būtų garantavęs  71,50 metrų rezultatas – šį reikalavimą įvykdė vos trys atletai.

Pirmi du Nerijaus bandymai buvo nesėkmingi, trečiuoju ietis nuskriejo vos 57,81 metro. Bendroje įskaitoje lietuvis aplenkė tris varžovus (du iš jų atliko po 3 nesėkmingus bandymus) ir užėmė 30 vietą.

Kvalifikacijoje geriausiai sekėsi mūsų kaimynui iš Latvijos Zigismundsui Sirmaisui, kuris antruoju bandymu įrankį numetė 77,97 metro ir artimiausius konkurentus aplenkė daugiau nei 5 metrais. Be jo į finalą pateko Vokietijos, Japonijos, Kanados, PAR, Olandijos, Rusijos, JAv, Didžiosios Britanijos bei taipėjaus sportininkai.

Šiandien atrankoje startuoja ir trys likę mūsų šalies rinktinės nariai – Andrius Gudžius bei Mažvydas Butkus disko metimo sektoriuje pasirodys 15 valandą Lietuvos laiku, Airinė Palšytė šuolio į aukštį – 16 valandą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius