Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ohuruogu neria į labdaringą veiklą

Olimpinė čempionė 400 metrų distancijoje, britė Christine Ohuruogu paskirta labdaringos akcijos ambasadore. Akcijos tikslas – iki 2012 metų surinkti 1 milijona svarų vaikų sporto plėtotei Didžiojoje Britanijoje.
Christine Ohuruogu
Christine Ohuruogu / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Labdara

Iniciatyvą surinkti būtent tokią sumą priklauso Pekino bronzos 400 metrų barjeriniame bėgime laimėtojai Tashai Danvers bei Europos žiemos čempionui sprinte Dwaynui Chambersui.

Surinkti pinigai bus skirti talentingiems sportininkams bei jų treneriams remti. Tai pat ketinama į sportą atvesti sunbkius paauglius iš socialiai remtinš šeimų.

„Jei jūs vaikams ir jauniems žmonėms siūlote laiptelius, padedančius jiems kopti į viršų, jūs jiems siūlote ir kelią, kuris pakeis jų tolimesnį gyvenimą”, – sako olimpinė čempionė.

Beje priminsime, kad C.Ohuruogu ir D.Chambersą sieja ir viena ne titin maloni detalė – abu sportininkai praeityje turėjo problemų su draudžiamais preparatais. Tačiau skirtingai nuo D.Chamberso, Didžiosios Britanijos karališkoji lengvosios atletikos federacija C.Ohuruogu atleido praeities nuodėmes ir leido jai atstovauti šaliai olimpinėse žaidynėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius