Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjus 9 metams po Pekino žaidynių britė gavo jau antrą medalį

Britė Kelly Sotherton antrą kartą per pastaruosius penkis mėnesius sužinojo, kad jai priklauso olimpinis septynkovės bronzos medalis iš 2008 metų žaidynių Pekine.
Kelly Sotherton
Kelly Sotherton / „Scanpix“ nuotr.

Tarptautinis olimpinis komitetas paskelbė, kad rusė Tatjana Černova atgaline data diskvalifikuojama ne tik iš 2012-ųjų žaidynių Londone, bet ir iš 2008-ųjų Pekine.

Jos pakartotinai darytuose mėginiuose rasta steroidų.

Rusė 2008 metais liko ketvirtoje vietoje, tačiau netrukus dėl dopingo buvo diskvalifikuota sidabrą iškovojusi ukrainietė Liudmila Blonska.

Nuo 2008-ųjų iki dabar bronzos laimėtoja buvo T.Černova, kuri neseniai prarado ir 2012 metų olimpinį bronzos medalį, kuris artimiausiu metu turi būti suteiktas Austrai Skujytei.

Britė K.Sotherton Pekine liko penkta, tačiau dabar jai atiteks bronzos medalis. Ji visai neseniai sužinojo, kad gaus bronzos medalį už Pekino olimpinių žaidynių estafetės 4 po 400 metrų rungtį, kai buvo diskvalifikuotos Rusijos ir Baltarusijos komandos.

Dabar 40-ies metų britė taip pat iškovojo septynkovės bronzą ir Atėnų žaidynėse, o 2012-aisiais Londone nestartavo dėl nugaros traumos. Būtent po šios nesėkmės sportininkė baigė karjerą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius