-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sebrle treniruojasi Afrikoje

Olimpinis daugiakovės čempionas bei pasaulio rekordininkas Čekijos lengvaatletis Romanas Sebrle pradėjo ruoštis naujam sezonui. Pirmoji treniruočių stovykla surengta Afrikoje.
Roman Sebrle
Romanas Sebrle / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Neseniai būtent keliaudamas po šį žemyną atletas atšventė savo 35-ąjį gimtadienį, o nuo šios savaitės kibo ir treniruotes PAR aukštikalnėse, Potchefstrumo mieste. Šioje bazėje jis treniruojasi jau ne pirmus metus. Atletas ruošiasi dalyvauti kovose tiek žiemą, tiek vasarą, o pagrindinis 2010 metų startas – Europos čempionatas Barselonoje.

Kol kas atviras lieka pasaulio uždarų patalpų čempionato Dohoje klausimas. R.Sebrle – Europos septynkovės čempionas, tačiau pagal praėjusio sezono rezultatus nepateko tarp trijų geriausių žemyno daugiakovininkų. Europai Dohoje skirtos tik trys vietos, tad čekui lieka tikėtis vardinio organizatorių kvietimo. Uždarų patalpų čempionatuose sportininkams nenustatomas kvalifikacinis normatyvas – vietos skirstomos pagal reitingus, o kelis atletus organizatoriai kviečia savo nuožiūra.

Kiek anksčiau Čekijos lengvosios atletikos legenda paskelbė, kad treniruosis iki 2012 metų Londono olimpiados, o vėliau ims į rankas golfo lazdą.

Pietų Afrikoje R.Sebrle treniruosis iki gruodžio 17 dienos, su juo dirba ir šuolininkas į aukštį Jaroslavas Baba, barjerininkas Stanislavas Saidokas bei jaunas daugiakovininkas Jaroslavas Hedvičekas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius