Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Seksualiausia pasaulio atlete“ pakrikštyta bėgikė atmetė „Playboy“ pasiūlymą

Alica Schmidt yra aukšto lygio vidutinių distancijų Vokietijos bėgikė. Bet Australijos „Busted Coverege“ skaitytojų apklausoje 21 metų vokietė išrinkta ir „seksualiausia pasaulio atlete“. Pačiai sportininkei tai nepatinka.
Alica Schmidt staiga išpopuliarėjo.
Alica Schmidt staiga išpopuliarėjo. / „Scanpix“ nuotr.

A.Schmidt Vokietijos „Bild“ žurnalui papasakojo, kaip staiga išpopuliarėjo „Instagram“ socialiniame tinkle, pati net nenorėdama.

„Vieną vakarą aš sėdėjau savo lovoje ir pastebėjau, kad mano sekėjų skaičius pradėjo staigiai augti. Prieš tai turėjau apie 12 tūkst. sekėjų, o tada pradėjo daugėti šimtais kiekvieną minutę“, – nustebo 21 metų bėgikė.

Netrukus brolis jai pasakė, kad daugybėje portalų apie ją rašo.

„Kai į paiešką įvedžiau savo vardą ir pavardę, negalėjau patikėti. Ten buvo straipsniai įvairiomis skirtingomis kalbomis. Kai kurių net nesupratau, – pasakojo A.Schmidt. – Viskas įvyko dėl to, kad „Busted Coverage“ paskelbė mane seksualiausia atlete pasaulyje.“

Dabar A.Schmidt turi per 780 tūkst. sekėjų „Instagram“ tinkle ir yra viena populiariausių tarp visų Vokietijos sportininkų. Net teniso superžvaigždė Angelique Kerber turi mažiau gerbėjų socialiniame tinkle.

„Net nežinau, kodėl taip yra. Angie Kerber yra geriausiai vokiečių žinoma dabartinė sportininkė. Ji – sporto ikona. Mano atveju taip nėra. Aš pati šokiruota, kad tiek daug žmonių seka mane“, – sakė lengvaatletė.

Jai nepatinka „seksualiausios pasaulio atletės“ titulas, nors jis ir atnešė populiarumo bei naujų pelningų pasiūlymų.

A.Schmidt dabar domina potencialius darbdavius ir kaip modelis. Tačiau pati sportininkė nesiblaško. „Šiuo metu daug pasiūlymų atmečiau, nes jie netelpa į mano dienotvarkę“, – sakė bėgikė ir pridūrė, jog sulaukia ir keistų žinučių „Instagram“ tinkle.

„Playboy“ žurnalas taip pat kreipėsi į A.Schmidt, bet sulaukė neigiamo atsakymo.

„Aš atmečiau pasiūlymą“, – patikino A.Schmidt.

Ji teigė norinti susitelkti į karjerą bėgimo stadione.

Sporto pasaulyje A.Schmidt dar neįsitvirtino suaugusiųjų varžybose, nors jaunimo pirmenybėse ji jau pasiekė reikšmingų laimėjimų.

„Scanpix“ nuotr./Alica Schmidt staiga išpopuliarėjo.
„Scanpix“ nuotr./Alica Schmidt staiga išpopuliarėjo.

Prieš kelerius metus ji padėjo laimėti Vokietijos rinktinei sidabrą Europos jaunimo (iki 20 metų) pirmenybėse estafetėje 4 po 400 metrų. Praėjusiais metais ji prisidėjo prie ketverto laimėtos bronzos Europos jaunimo (iki 23 metų) čempionate.

Prie 400 m bėgimo rungčių ji norėtų pridėti ir 200 bei 800 m bėgimus, o svarbiausia svajonė – patekti į Tokijo olimpines žaidynes.

Nors šiuo metu ji nėra patenkinta dėl gaunamo milžiniško dėmesio, kai kurie jos kolegos galimai kiek pavydi jaunai dar mažai pasiekusiai atletei.

„Niekas apie tai man nepasako. Aš nežinau, kas kalbama man už nugaros, – sakė A.Schmidt. – Bet kuriuo atveju, aš visada aiškiai sakiau, kad noriu susitelkti į sportą. Tokiu būdu ir noriu būti pripažinta: kaip atletė.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius