Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Švedės grįžta

Daugkartinė Europos čempionė Susanna Kallur ir jos sesuo Europos uždarų patalpų čempionato prizininkė Jenny vėl treniruojasi. Prie šios kompanijos prisidėjo trečia Švedijos lengvosios atletikos legenda – daugiakovininkė, o pastaruoju metu tik šuolininkė į tolį Carolina Kluft.
Susanna Kallur ir Carolina Kluft
Susanna Kallur ir Carolina Kluft / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Švedija
„Scanpix“ nuotr./Susanna ir Jenny Kallur
„Scanpix“ nuotr./Susanna ir Jenny Kallur

28 metų seserys barjerininkės grįžo į treniruotes po traumų. Nors dar jaučiu skausmus, turiu vilties, jog šią žiemą jau galėsiu dalyvauti varžybose. Rengteno nuotraukos rodo, kad traumuota pėda atsigauna“, – teigia pasaulio 60 metrų bėgimo su barjerais rekordininkė S.Kallur.

„Scanpix“ nuotr./Carolina Kluft
„Scanpix“ nuotr./Carolina Kluft

Šiuo metu ji treniruojasi individualiai su seserimi dvyne – ši irgi buvo traumuota. Įdomu tai, kad pirmosios treniruotės vyksta ant... ledo – greičiausiai tokia idėja kilo seserų tėvui, atstovavusiam NHL klubui „New York Islanders”.

Po traumų atsigauna ir C.Kluft. Europos, pasaulio bei olimpinė čempionė pareiškė, kad reabilitacijos tempas tenkina. Ji vyksta net kiek greičiau, nei tikėjausi. Manau, kad dalyvausiu tiek ateinančiuose Europos ir pasaulio čempionatuose, tiek 2012 metų olimpinėse žaidynėse Londone. Šiuo metu savo pasirengimą vertinu apie 70 proc.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius