Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Usainas Boltas: „Jei 2020 metais manęs dar reiks – aš nebaigsiu karjeros“

Usainas Boltas prasitarė, kad jis gali ir nebaigti karjeros 2017 metais.
Usaino Bolto triumfas
Usaino Bolto triumfas / Alfredo Pliadžio nuotr.

Sprinteris Londone vykstančiose varžybose 200 metrų sprinto rungtyje laimėjo aukso medalį. Jis distanciją nubėgo per 19,89 sek. Taip atletas įrodė, kad yra pasiruošęs olimpinėms žaidynėms, kurios prasidės kitą mėnesį.

29 metų sportininkas yra anksčiau užsiminęs, kad Rio de Žaneiro olimpiada jam tikriausiai bus paskutinė. Paskutinės varžybos, kuriose U.Boltas dalyvaus turėtų būti 2017 metais.

Tačiau penktadienį po aukso medalio laimėjimo Jamaikos sprinteris prasitarė, kad jis dar nėra tvirtai apsisprendęs ar 2017 metais tikrai baigs karjerą.

„Mano treneris sako, kad aš galiu dalyvauti 2020 metų olimpinėse žaidynėse, jei to tik norėsiu. Jis man primena, kad negalima dabar tvirtai teigi, kad baigsiu karjerą, nes nežinau, kaip jausiuosi kitais metais“, – teigė U.Boltas

„Jei jautiesi pavargęs, tada taip, gali baigti karjerą, bet niekada nereikia ties tuo susikoncentruoti. Niekada nežinai, kas gali nutikti. Jei sportui manęs reikės, aš liksiu“, – sakė pasaulio rekordininkas.

Dabar Usainui Boltui priklauso dar 2009 metais pasiektas pasaulio rekordas 200 metrų sprinto rungtyje. Tada sportininkas distanciją įveikė per 19,19 sek.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius