Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Užsispyrimo etalonas: net ir nukritusi, bėgikė atsikėlė ir finišavo pirma

Distractify.com portalas praėjusią savaitę „atkasė“ šešių metų senumo įdomų vaizdo įrašą ir padarė puikią sportinę istoriją - pasakojimą apie tai, kaip jauna studentė per 2008 metų JAV universitetų lengvosios atletikos varžybas 600 metrų bėgime krito, tačiau nenutarė pasitraukti iš kovos, atsistojo ir … nugalėjo.
bėgimas
bėgimas / youtube.com

Prisijunkite beveik prie 10 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

2008 metais Heathler Dorniden atstovavo Minesotos universiteto lengvosios atletikos rinktinei ir varžėsi žiemos komandinėse universitetų varžybose.

Tuo metu geriausia Minesotos universiteto bėgikė startavo 600 metrų bėgime. Likus bėgti apie 200 metrų, H.Dorniden, kuri išsiveržė į priekį, užsikabino už varžovės kojos ir krito. Atrodė, kad viskas baigta.

Tačiau pati sportininkė tikino, kad tuo metu negalvojo apie save – jos galvoje kirbėjo universiteto prestižas.

„Aš žinojau, kad mano įskaitinių taškų universitetui labai reikia ir be jų nebūtų galutinės prizinės vietos. Dėkui Dievui, viskas baigėsi ne blogiausiu scenarijumi. Visi už mane sirgo. Aš girdėjau, kaip varžybų diktorius sakė: „Sekite, kaip sekasi Dorniden“. Ir aš bėgdama sau mintyse rėkdama kartojau: „Taip, sekite, sekite kaip man sekasi“.

Neįtikėtina, tačiau bėgikei pasisekė aplenkti visas varžoves atrankos varžybose, finale ji atbėgo antra, laimėjo varžybų sidabrą, o jos Minesotos universitetas tapo čempionu.

VIDEO: Po kritimo ir toliau bėgti nutarusi sportininkė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius