Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Veteranė N.Nazarova tikisi startuoti Berlyne

2000 ir 2004 metų olimpinių žaidynių estafetės 4x100 metrų medalininkė, daugkartinė pasaulio čempionė rusė Natalija Nazarova jau išsigydė traumas ir tikisi patekti į šalies rinktinės, startuosiančios pasaulio lengvosios atletikos čempionate Berlyne, sudėtį.
Natalija Nazarova (dešinėje) tikisi dalyvauti pasaulio čempionate
Natalija Nazarova (dešinėje) tikisi dalyvauti pasaulio čempionate. / „Scanpix“ nuotr.

Rusijos naujienų agentūrai „Ves Sport” ji teigė: „Šiame sezone jau keturis kartus startavau. Kol kas sekasi sunkokai, tačiau darau viską, kad atgaučiau formą po praėjusių metų rugsėjį patirtos operacijos. Visas mano pasiruošimas orientuojamas į šalies čempionatą Čeboksaruose, kur tikiuosi iškovoti kelialapį į pasaulio pirmenybes Berlyne.”

„Kai esi geros formos, absoliučiai nesvarbu, kad bėga gretimu takeliu. Žinau, kad amerikietė Sanya Richards pastaruoju metu nuotolio neįveikia greičiau nei per 50 sekundžių. Manau, kad jei ji pasaulio čempionate bėgs per 49,80 sekundės, tai varžovėms bus įkandamas rezultatas. Tokį laiką gali parodyti iš karto kelios Rusijos bėgikės. Kas kita, jei S.Richards bėgs per 49,20 sek. Iš patirties galiu teigti, kad rezultatas, geresnis nei 50 sekundžių, pasaulio čempionate garantuos medalį”, – pridūrė tituluota sportininkė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius