Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vienodą aukštį įveikė keturi šuolininkai

Sekmadienį Kauno sporto klubas „Šuolininkas", Kauno sporto mokykla „Viltis" ir LKKA lengvosios atletikos katedra LKKA lengvosios atletikos manieže surengė jau tradicines šuolininkų varžybas Z.Stankevičiui ir A.Kuncai atminti.
Raivydas Stanys
Raivydas Stanys. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Alfredo Pliadžio nuotr./Milda Kulikauskaitė pirmą kartą įveikė 1,80 metro aukštį
Alfredo Pliadžio nuotr./Milda Kulikauskaitė

Įnirtingiausia kova vyko šuolio į aukštį sektoriuje tarp vyrų, kur  net keturi atletai įveikė 2,16 metro aukštį. Pagal bandymų skaičių nugalėtoju pripažintas Raivydas Stanys. Šį aukštį įveikė ir Rimantas Mėlinis, latvis Normundsas Pupolsas bei Kazimiras Norvaišas. Pastarajam šuolininkui tai – asmeninis rekordas. Tarp moterų bė didesnės konkurencijos nugalėjo Milda Kulikauskaitė, peršokusi 1,75 metro. Milda bandė ir 1,82 metro aukštį, tačiau kartelė kol kas nepakluso.

Alfredo Pliadžio nuotr./Vitalija Dejeva
Alfredo Pliadžio nuotr./Vitalija Dejeva

Šuolio į tolį sektoriuje nugalėjo Mantas Dilys (7,38 metro) bei pajėgiausia Latvijos šuolininkė Lauma Griva (6,15). Aistė Bernotaitytė tarp moterų liko trečia – 5,84 metro.

Šuoliuose su kartimi nugalėjo Latvijos atstovai Krista Obižajeva (3,65) ir Paulas Pujatas (4,65). Lietuvis Rokas Miciulevičius įveikė 4,05 metro ir liko antras. Asmeninį rekordą ir geriausią Lietuvos sezono rezultatą pagerinusi Vitalija Dejeva taip pat buvo antra (3,60, trečias rezultatas Lietuvoje per visą istoriją). Giedrė Vikniūtė, peršokusi kartelę 3,35 metro aukštyje, antrą kartą per 10 dienų viršijo oficialų Lietuvos 16-mečių rekordą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius