Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilie išsiskyrė su trenere

Pasaulio bei olimpinė rutulio stūmimo čempionė, naujazelandietė Valerie Vili išsiskyrė su savo trenere Kirsten Hellier. Sportininkė teigė, kad jai priimti šį sprendimą buvo labai sunku, tačiau kuluaruose šnabždama, kad šis sprendimas buvo abipusis.
Valerie Vili
Valerie Vili / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Man liūdna, kad Kirsten palieka mano komandą, kartu mes pasiekėmė puikių rezultatų. Mes ilgai kalbėjomės apie ateitį ir nusprendėme, kad geriausia išeitimi bus skyrybos. Ji puiki trenerė ir draugė, o šis žingsnis niekaip neįtakos mūsų tolimesnių žmogiškų santykių”, – teigiama V.Vili pranešime spaudai.

K.Hellier sako, kad per 11 bendro darbo metų joms pavyko pasiekti pačio aukščiausio sportinio lygmens, tačiau dabar ji bijo, kad gali pakenkti tolimesniams rutulio stūmikės progresui. „Mano įsitikinimas, kad Valerie labai talentinga, niekur nedingo. Linkiu jai sėkmės, meilės ir laimės ateityje. Aš užsiimsiu kita veikla ir daugiau laiko leisiu su šeima”, – tai ištrauka iš buvusios trenerės paaiškinimo.

Naujosios Zelandijos lengvaatletė savo rungtyje dominuoja jau penkerius metus. Nuo 2007 metų ji buvo nepralaimėjusi nei vienų varžybų, kuriose dalyvavo. Ši serija buvo nutraukta tik šiemet kovą Katare vykusiame pasaulio uždarų patalpų čempionate – čia zelandietę įveikė Baltarusijos atletė Nadežda Ostapčiuk.

Kas taps naujuoju V.Vili treneriu ar trenere, kol kas neskelbiama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius