Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus maratone dalyvaujantys italai čia atvyko ir pabėgioti, ir šventės atšvęsti

Prieš prasidedant devintojo tarptautinio Vilniaus maratono startui, sekmadienio rytą prie maratono trasos aidėjo ne tik lietuvių sportininkų, bet ir angliakalbių, rusakalbių, net svečių iš Italijos šnekos. Pastarieji nerimą prieš startą reiškė itin garsiai ir ekspresyviai – 25 žmonių komanda čia atvyko ne tik sportuoti, bet ir „šventės švęsti“.
Vilniaus maratone dalyvaujantys italai čia atvyko ir pabėgioti, ir šventės atšvęsti
Vilniaus maratone dalyvaujantys italai čia atvyko ir pabėgioti, ir šventės atšvęsti

„Į maratonus mes važiuojame kasmet ir kaskart – į skirtingus. Taip susipažįstame su nauju kraštu, aplankome skirtingas vietoves, pabėgiojame ir patiriame nuotykių. Tai – tradicija“, – 15min.lt pasakojo komandos „Mezzofondo Club Ascoli“ iš Castel di Lama miesto kapitonas Vincenzo Mancini.

Visi šios komandos bėgikai – mėgėjai, besitreniruojantys pačių įkurtame klube. „Mezzofondo Club Ascoli“ komandą sudaro 80 narių, tačiau į Vilnių atvyko kiek mažiau nei trečdalis visos komandos sudėties. Iš viso Vilniaus maratone šįmet bėga daugiau nei 70 italų iš skirtingų komandų.

„Nutarėme šįmet keliauti į Vilnių, nes čia niekada nebuvome, o girdėjome, kad pas jus gražu. Ir iš tiesų – laukiame, kada galėsime bėgti vaizdingu maršrutu, pamatyti gražiausias jūsų miesto vietas“, – tikino V.Mancini.

Maratono italai laukė itin audringai – entuziastingai apšilo raumenis vidury Katedros aikštės, dainavo itališkas dainas. Pasipuošę ryškiai geltonomis sportinėmis aprangomis, jie traukė dažno praeivio dėmesį.

„Esame nusiteikę šventiškai – norime viso labo finišuoti, o po to tai atšvęsti“, – sakė V.Mancini.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius