Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus maratone prie Rimanto Kaukėno paramos fondo prisijungė ir „Lietkabelio“ krepšininkai

Jubiliejiniame dešimtajame Vilniaus maratone tarp nesuskaičiuojamos gausybės dalyvių 4,2 km ilgio distanciją bėgo ir Panevėžio „Lietkabelio“ krepšininkai, kurie prisijungė prie Rimanto Kaukėno paramos fondo inicijuotos akcijos „Bėkime ir aplenkime vėžį“.
„Lietkabelio“ komanda
„Lietkabelio“ komanda / KK Lietkabelis nuotr.

„Lietkabelio“ komandą bėgime atstovavo 11 klubo narių – 9 žaidėjai bei 2 trenerių štabo atstovai. Kartu su Rimanto Kaukėno paramos fondo komanda bėgantys Panevėžio klubo krepšininkai pradžiugino ir patį fondo įkūrėją, buvusį Lietuvos rinktinės narį Rimantą Kaukėną.

„Viena svarbiausių prevencijų prieš vėžį – sveikas gyvenimo būdas. Bėgimu maratone siekiame paskleisti žinią visiems, jog tai yra vienas iš būdų užkirsti kelią vėžiui.

Džiaugiuosi, jog Panevėžio „Lietkabelis“ prisidėjo prie tokios gražios akcijos. Esu labai dėkingas klubo organizacijai, žaidėjams ir treneriams – visiems, kurie prisijungė prie bėgimo šiandien.“

VIDEO: „Lietkabelio“ ir R.Kaukėno paramos fondo akcija

Galimybė prisijungti prie R.Kaukėno paramos fondo pozityviai nuteikė ir panevėžiečių klubo trenerį Gintautą Vileitą, kuris užtikrino, jog naujojo sezono metu komanda ras laiko panašioms iniciatyvoms.

„Mūsų tikslas ne tik žaisti krepšinį, bet ir parodyti gerąjį pavyzdį žmonėms. Norime kartas nuo karto užkrėsti aplinkinius gerais darbais, dalyvaudami panašiose akcijose.“

Iš viso bėgti kartu R.Kaukėno paramos fondo komanda užsiregistravo virš 130 bėgikų, tarp kurių buvo ir Lietuvos rinktinėje žaidęs panevėžietis Mindaugas Lukauskis, Kauno „LSU-Aisčių“ krepšininkės bei garsūs aktoriai ir dainininkai.

R.Kaukėno paramos fondas siekia padėti onkologinėmis ligomis sergantiems vaikams. Surinktos lėšos yra skiriamos naujų aparatų įsigijimui ir sergančių vaikų norams išpildyti.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius