Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vlasič Berlyne startuos

Prieš keletą dienų Kroatijos šuolininkės į aukštį Blankos Vlasič vadybininkas Haroldas Edlecbergeris išreiškė abejones, ar sportininkė dalyvaus pirmajame „Aukso Lygos“ serijos etape Berlyne birželio 14 dieną, mat nebuvo garantuotas, ar sportininkai gaus pažadėtus honorarus.
Kroatijos šuolininkė į aukštį Blanka Vlasič
Kroatijos šuolininkė į aukštį Blanka Vlasič / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Tačiau problema, atrodo, išsisprendė. Trečiadienį Berlyno turnyro organizatoriai pareiškė, kad B.Vlasič vadybininkas atsiprašė už savo pasisakymus jų atžvilgiu. „Mes labai džiaugiamės galėdami patvirtinti, kad šuolininkė olimpiniame stadione startuos“, – pareiškė etapo direktorius Gerhardas Janeckis.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Geriausiu žemyno lengvaatlečiu pripažintas norvegas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Andreas Torkildsen

B.Vlasič yra pasiekusi geriausią šio sezono rezultatą pasaulyje – „Super Grand Prix“ turnyre Dohoje ji peršoko 2.05 metro ir bandė pagerinti bulgarei Stefkai Kostadinovai priklausantį pasaulio rekordą. Berlyne galima tikėtis labai gerų rezultatų, mat sektoriuje pasirodys ir pagrindinė Blankos varžovė, vokietė Ariane Friedrich.

Berlyno aistruoliai sulauks ir tokių mega žvaigždžių, kaip Jelena Isinbajeva, Kenenisa Bekele, Andreasas Torkildsenas, Sania Richards. Beje, pastaroji bėgikė 2007 metais kartu su J.Isinbajeva pasidalino pagrindinį „Aukso Lygos“ prizą – 1 milijoną JAV dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius