-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Warineris iš klaidų pasimokė?

Du kartus pasaulio čempionas 400 metrų bėgimo rungtyje, amerikietis Jeremy Warineris, Pekino olimpiadoje pralaimėjęs savo tautiečiui LaShawnui Merrittui teigia, kad iš savo klaidų pasimokė.
Jeremy Wariner
Jeremy Wariner / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Supratau, ką dariau neteisingai ir žinau, kaip tas klaidas ištaisyti“, – sako vidutinių nuotolių bėgikas. Pirmąjį sezono startą sportininkas planuoja 200 metrų bėgime, o savo pagrindinėje distancijoje jis startuos balandžio 25 dieną.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Jeremy Wariner
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Jeremy Wariner

Būtina priminti ir kiek keistoką J.Warinerio sportinę karjerą – savo sprinterio gabumus jis pradėjo demonstruoti dar mokykloje, pagerindamas Teksaso valstijos rekordą. Vėliau jis įstojo į Bayloro Univestitetą bei pradėjo treniruotis pas C. Heartą (buvusi legendinio M.Johnsono trenerį). 2004 metais W.Warineris lengvai laimėjo kelialapį į Olimpines žaidynes bei iškovojo ten du aukso medalius.

Ir tik po pasirodymo Atėnuose J.Warineris nusprendė pradėti sportuoti profesionalai. Jis sustabdė studijas, tačiau liko gyventi ir treniruotis Taylore.

2005 ir 2007 metais sportininkas laimėjo 4 pasaulio čempionatų aukso medalius (po du – 400 metrų bėgime bei estafetėje), o 2006 metais tapo ir „Aukso Lygos“ laureatu, laimėjęs visus 6 įskaitinius turnyrus. Ir štai 2008 metais jis nusprendė pakeisti trenerį į C.Harto asistentą Michaelą Fordą. Šis sprendimas iki šiol kelia daugybę klausimų tiek pačiam sportininkui, tiek ir jo agentu tapusiam M.Johnsonui – į juos atsakys tik pirmieji amerikiečio startai naujajame sezone.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius