Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grinčikaitė: bėgimas patinka vis labiau (video, nuotraukos)

Naujienų portalo 15min.lt ir dienraščio „15min“ redakcijoje viešėdama olimpietė sprinterė Lina Grinčikaitė neatmetė galimybės jau kitais metais pagerinti Lietuvos moterų 100 metrų rekordą. „Jis įveikiamas, tik reikia padirbėti“, – sakė ji.
„Metų viltis 2008“ nugalėtojai L.Grinčikaitei įteikiamas prizas
„Metų vilties 2008“ nugalėtojai L.Grinčikaitei įteikiamas prizas. / Irmanto Gelūno/15min nuotr.

Naujienų portalo 15min.lt ir dienraščio „15min“ geriausiai šiais metais pasirodžiusio ir daugiausia vilčių suteikusio perspektyvaus Lietuvos sportininko rinkimus „Metų viltis 2008“ laimėjusi 21 metų klaipėdietė į susitikimą atskubėjo su draugu, taip pat sprinteriu Martu Skrabuliu.

Interviu (video) su L.Grinčikaite žiūrėkite čia.

„Metai buvo vieni iš geriausių. Teko startuoti svarbiausiose varžybose ir pasiekti gerų asmeninių rezultatų. Apie tai galėjau tik pasvajoti“, – kalbėjo vos prieš kelias dienas iš treniruočių stovyklos Pietų Afrikos Respublikoje grįžusi L.Grinčikaitė. Labiausiai įstrigęs startas? Bėgikė juokiasi: „Tas pats. Pekino olimpiada.“

2008 metų vasaros olimpinėse žaidynėse Kinijoje lengvaatletė perrašė Lietuvos lengvosios atletikos istoriją – pirmą kartą pateko į 100 metrų rungties pusfinalį (14 vieta) ir pagerino asmeninį rezultatą – 11,33 sek. Iki Lietuvos rekordo (11,29 sek.), nuo 2003 metų priklausančio Agnei Eggerth, pritrūko vos 0,04 sek.

Irmanto Gelūno/15min nuotr./L.Grinčikaitė pozuoja su prizu - „Swatch“ laikrodžiu
Irmanto Gelūno/15min nuotr./L.Grinčikaitė pozuoja su prizu - „Swatch“ laikrodžiu

Šiais metais sprinterė kol kas negalvoja apie svarbias varžybas. „Norisi pailsėti nuo visko. Paskui startai Europos jaunimo ir pasaulio čempionatuose, universiadoje, tačiau fiziškai visur nespėsiu, reikės rinktis“, – sakė ji.

Lina teigė, kad didesnį dėmesį skirs Europos jaunimo pirmenybėms Kaune. „Kitose varžybose dar spėsiu dalyvauti, o šios, mano amžiaus, bus paskutinės“, – sakė ji.

Su konkurso „Metų viltis 2008“ rezultatais galite susipažinti čia.

Konkurso „Metų viltis 2008“ nugalėtojai buvo įteikta rėmėjų įsteigta dovana – stilingas, kokybiškas sportinis laikrodis „Swatch“ ir firminiai „15min“ marškinėliai. Lina padėkojo visiems savo gerbėjams, o redakcijai palinkėjo gerų šių metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius