-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 26

Dmitrijus Medvedevas rusams siūlo žaisti badmintoną: „Net kosmonautas Jurijus Gagarinas mėgo šį žaidimą“

Rusijos prezidentas Dmitrijus Medvedevas asmeniniame vaizdo tinklaraštyje reklamuoja badmintoną. D.Medvedevas teigia, kad tai puikus žaidimas, ir Rusijos gyventojus ragina jį išbandyti.
Dmitrijus Medvedevas
Dmitrijus Medvedevas / Youtube.com stopkadras

Iš pradžių D.Medvedevas pademonstravo teorines žinias – trumpai pristatė žaidimo istoriją, papasakojo, kaip žaidimas atkeliavo į Europą. Kalbėjo apie tai, kokią naudą žmogaus ugdymui duoda badmintonas.

Vaizdo klipo pabaigoje trumpai parodyta, kaip badmintoną žaidžia D.Medvedevas bei ministras pirmininkas Vladimiras Putinas.

Pasak D.Medvedevo, badmintonas ne tik padeda palaikyti fizinę formą, bet ir lavina reakciją, ugdo gebėjimą gyvenime spręsti iškilusias problemas.

„Tas, kuris gerai žaidžia badmintoną, sugeba greitai priimti sprendimus. Tokie žmonės sugeba pasiekti norimą rezultatą“, – aiškino D.Medvedevas.

Rusijos prezidentas pabrėžė, kad badmintonas ne tik žaidimas, bet ir rimta sporto šaka, jau kelis dešimtmečius įtraukta į olimpinių žaidynių programą.

D.Medvedevas išreiškė viltį, kad Rusijai badmintone pavyks pasiekti neblogų rezultatų. „Jei pradėsime rimčiau treniruotis ir aktyviau žaisti mokyklose“, – pridūrė D.Medvedevas.

Jis priminė, kad pirmasis rusų kosmonautas Jurijus Gagarinas taip pat mėgo badmintoną ir netgi buvo visai neblogas žaidėjas.

Šiuo metu aukščiausią poziciją pasaulio reitinge užimantis Rusijos badmintonininkas yra Vladimiras Ivanovas. Jis – 53-as. Lietuvis Kęstutis Navickas pasaulio reitinge užiima 49-ą poziciją.

VIDEO: Медведев учит играть в бадминтон

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius