-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 01

Milano meras Giuliano Pisapia atrašinėja ir į pačius kvailiausius futbolo aistruolių laiškus

„Newcastle United“ fanas sulaukė laiško iš Milano miesto mero Giuliano Pisapia, patvirtinusio, jog Milane niekada nebuvo pastebėti „Sunderland“ sirgaliai.
Milano meras Giuliano Pisapia
Milano meras Giuliano Pisapia / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Meras Milanas

Vienas „Newcastle United“ gerbėjas nusprendė parašyti į „Comune di Milano“ ir pasiteirauti, ar šiose apylinkėse kada buvo pastebėtas „Sunderland“ gerbėjas. Pasirodo, kad ne.

O visa tai prasidėjo 2003 metais, kuomet „Newcastle United“ sužaidė lygiosiomis 2:2 su „Inter“ San Siro stadione. Tuomet „Newcastle“ sirgaliai pastebėjo, jog jie dažniau keliauja po Europą, nei jų aršiausi priešai iš „Sunderland“.

Idėja parašyti laišką į Milano savivaldybę kilo po „Newcastle“ gynėjo Davide Santono pasisakymų. Vasarą italas persikėlė iš „Inter“ klubo, o laikraštis „The Chronicle“ jo paklausė, ar jis kada nors Milane matė „Mackem“ (Sunderlando gyventojas).

„Aš niekada jų nemačiau Milane. Galbūt dar ilgai ir nematysiu,“ – teigė D.Santonas. „Bet tikiuosi rungtyniauti Europoje kartu su Newcastle. Tai būtų svajonės išsipildymas ir aš tikrai to noriu.“

Laiško autorius norėjo įsitikinti, kad tai tiesa, jog „Mackem“ niekada nebuvo pastebėtas Milane, todėl ir nusprendė parašyti į savivaldybę. O rezultatas buvo netikėtas. „Aš tikrai netikėjau, kad gausiu atsakymą. Aš parašau daug laiškų, bet šis paskutinis mane šokiravo.“ – teigė autorius.

Atsakyme teigiama, kad nei meras, nei kiti darbuotojai niekada nematė „mackem“ Milane ar apskritai šiaurinėje Italijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius