-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 23

Neymaras: „Aš tikrai nesu metroseksualas kaip Davidas Beckhamas, nors ir skutuosi kojas“

Naujasis Ispanijos čempionės „Barcelona“ puolėjas iš Brazilijos Neymaras pripažino, kad jam patinka gerai atrodyti ir pirkti naujus drabužius, tačiau nesutiko būti lyginamas su karjerą baigusiu anglu Davidu Beckhamu, kurį pavadino metroseksualu.
Neymaras
Neymaras / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

21-erių metų Brazilijos rinktinės narys yra žinomas dėl dažnai ekstravagantiškos išvaizdos ir pomėgio puoštis bei visada atrodyti nepriekaištingai.

„Taip, tai tiesa, kad man patinka eiti į parduotuves ir įsigyti naujų drabužių, gerų kvepalų bei plaukų priežiūros priemonių. Galiu pasakyti, kad aš ir kojas skutuosi“, – atviravo Neymaras.

Tačiau futbolininkas teigė daug laiko savo išvaizdai neskiriantis ir nesutiko būti lyginamas su D.Beckhamu, kuris dažnai buvo vadinamas madingiausiu futbolininku. Britas per karjerą dažniau buvo žinomas ne tiek dėl gero žaidimo, kiek dėl visada puikios išvaizdos ir stiliaus pojūčio.

„Nemanau, kad esu metroseksualas – D.Beckhamas yra kur kas stilingesnis. Galbūt esu kiek pretenzingas, tačiau nemanau, kad tai problema“, – teigė 57 mln. eurų „Barcai“ kainavęs futbolininkas.

Brazilas taip pat diskutavo apie futbolo mėgėjų pastebimą tendenciją, kad Neymaras pernelyg lengvai būna parbloškiamas ant žemės ir mėgsta „nardyti“.

„Aš tai darau norėdamas save apsaugoti. Noriu būti tikras, kad gynėjai manęs nesužeis“, – sakė Neymaras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius