Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

10 „YouTube“ sporto kanalų

Ar jūs planuojate pradėti sportuoti? Jei nenorite pirkti sporto klubo abonimento ar užsirašyti į grupinių užsiėmimų treniruotes, galbūt jums būtų patogiau pradėti sportuoti namie, žiūrint video medžiagą, kuri privers jus pajudėti nuo sofos.
Mankšta
Mankšta / Fotolia nuotr.
Temos: 1 YouTube

Pateikiame jums 10 „YouTube“ fitneso kanalų, kurie siūlo jums įvairias nemokamas mankštas – nuo pilateso iki jėgos pratimų.

  1. BeFit. Šis kanalas kiekvieną dieną pateikia skirtingus mankštos variantus. Čia rasite ir 30 dienų programas, orientuotas į skirtingas veiklas – šokio ir ftitneso, riebalų deginimo ir kardio, jėgos pratimų sesijas ir net pilatesą.
  2. Blogilates. „Pop pilateso“ guru Cassey Ho pasiūlys jums linksmą ir nuoširdų požiūrį į fitnesą, jogą ir pliatesą, kuris puikiai tiks jaunai auditorijai. Nors pratimai atrodo lengvi, mankštelės privers jus paprakaituoti.
  3. SparkPeopleVideos. Šio kanalo kūrėjai paruošė jums video grojaraščius, kuriuose rasite įvairių mankštų variantus, sveiko maisto ruošimo receptus. O motyvacijai pakelti – kitų žmonių sėkmės istorijas.
  4. YogaSync.TV. Šis kanalas pilnut pilnutėlis jogos pamokų. Pasiruoškite bent 20 minučių tris kartus per savaitę skirti jogai ir per trumpą laiką jūs išmoksite jogos pagrindų.
  5. Bexlife.com. Fitneso ir jogos instruktorė tapo Youtube.com sensacija. Moteris šiame kanale detaliai pasakoja apie keturis savo gyvenimo variklius: mankštą, jogą, maistą ir laisvalaikį.
  6. Diet.com Video. Įvairiapusis kanalas apie sveikatą ir sportą. Čia rasite daugiau nei 500 video klipų apie mankštą, mitybą bei svorio metimą.
  7. Sarah Fit. Šio kanalo kūrėja kiekvieną savaitę jums pasiūlys įvairių pratimų ir vegetariškų patiekalų receptų.
  8. Tone it Up. Jei trokštate paplūdimio gražuolio ar gražuolės figūros, jūs būtinai turite pažiūrėti šio kanalo kūrėjo video klipus, kurie motyvuos jus pradėti sportuoti ir sveikai maitintis.
  9. SteadyHealth. Čia rasite lengvai suprantamus patarimus ir detalias instrukcijas, kaip taisyklingai atlikti tam tikrus pratimus, kad pamatytumėte jų efektyvumą.
  10. Scott Herman Fitness. Jei jūs ieškote kūno stiprinimo, o ne fitneso pratimų, šis kanalas yra kaip tik jums. Kiekvieną savaitę kanalo kūrėjas jums pasiūlys pratimus, kaip stiprinti kūną ir „užpumpuoti“ raumenukus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius