-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„G&G Sindikatas“ įkūrėjas Svaras: sportui reikia valios ir geros motyvacijos

Populiariausios šalies repo grupės „G&G Sindikatas“ lyderis ir įkūrėjas Gabrielius Liaudanskas-Svaras, aktyviai dalyvaujantis socialinėse iniciatyvose ir neseniai gavęs ordiną už nuopelnus Lietuvai, sportą lygina su darbu ir mano, kad tik tvirto charakterio žmogus gali pasiekti geriausių rezultatų, o lepūs ir „skysti“ dažniausiai stokoja ryžto ir valios.
Gabrielius Liaudanskas-Svaras
Gabrielius Liaudanskas-Svaras / „Sportland“/Vytauto Dranginio nuotr.

„Norint pradėti sportuoti, reikia tik panorėti, – sako Svaras. – Tam nesutrukdys nei laiko, nei pinigų stoka, nes jei yra didelis noras – kliūčių žmogui nėra. Tiesiog reikia turėti tvirtą vidinę motyvaciją ir sportuoti, o ne tuščiai kalbėti“. Jis pastebi, kad sportuojantys žmonės yra optimistiškesni, motyvuoti ir siekiantys užsibrėžtų tikslų.

G.Liaudanskas-Svaras, kuriam sportas yra neatsiejama gyvenimo dalis ir puikus laisvalaikio leidimo būdas, meilę sportui pajuto žaisdamas ledo ritulį. Dabar jis yra ir ledo ritulio „Hockey Punks" klubo narys. Anot Svaro, yra tikrai didelė pasirinkimo laisvė kur ir kaip sportuoti, tad kiekvienas gali pasirinkti, ar sportuos klube, ar namie, ar lauke, žais tenisą, plaukios baseine ar bėgs maratoną. „Pasikartosiu, tačiau svarbiausias yra didžiulis ir begalinis noras. Tada viskas įmanoma“, – sako reperis.

Kovo 15 d. garsus reperis kartu su kitais žinomais sportininkais bei pramogų pasaulio atstovais lankysis naujos „Sportland“ parduotuvės atidaryme, kuris vyks prekybos centre „Panorama“. „Sportland“ parduotuvės atidaryme vyks unikalaus dizaino batelių aukcionas, „Nike“ bėgimo batelių testavimas, dar nematytų pavasario-vasaros kolekcijų pristatymas, gatvės gimnastų „Project Mayhem“ pasirodymas, veiks „Red Bull“ baras, konsultuos „Impuls“ treneriai, skambės DJ Mamania ritmai, atėjusių lauks įvairios staigmenos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius