Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apmaudi klaida: D.Stagniūno buvusi mylimoji su partneriu krito ant olimpinio ledo

Deividas Stagniūnas linkėjo sėkmės Madison Chock, bet jo norai neišsipildė: Lietuvos čiuožėjo buvusios mylimosios viltys iškovoti medalį dužo, kai amerikietė krito ant Pjongčango ledo per laisvąją programą antradienį.
Amerikiečiai Madison Chock ir Evanas Batesas griuvo per olimpinių žaidynių Pjongčange dailiojo čiuožimo varžybas.
Amerikiečiai Madison Chock ir Evanas Batesas griuvo per olimpinių žaidynių Pjongčange dailiojo čiuožimo varžybas. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Madison Chock su savo partneriu gyvenime ir čiuožime Evanu Batesu po trumposios programos rikiavosi septintoje vietoje ir antradienį ryte dar vylėsi pakovoti dėl apdovanojimų žiemos olimpinėse žaidynėse.

Tačiau dailiojo čiuožimo arenos tribūnose nuvilnijo užjaučiamo atodūsio banga, kai pagal Johno Lennono dainą „Imagine“ šokusių amerikiečių pačiūžos susipynė ir jie krito ant ledo.

Nors čiuožėjų veidą perkreipė nusivylimas, jie greitai pakilo ir solidžiai baigė pasirodymą, suprasdami, kad šansai pakovoti dėl medalio prarasti.

Žiūrovai šiltai plojo, palaikydami JAV čiuožėjų porą, bet teisėjai pasirodymą įvertino kukliais 100,13 balo. Jie liko dvylikti laisvojoje programoje, o galutinėje rikiuotėje – devinti.

25 metų M.Chock ilgai draugavo su D.Stagniūnu, nors jie čiuožė porose su skirtingais partneriais – amerikietė su E.Batesu, o lietuvis su Isabella Tobias. Dar 2016-aisiais lietuvis buvo įvardijęs M.Chock kaip vienintelę savo mylimą merginą per savo gyvenimą, bet pernai poros santykiai nutrūko.

„Nieko neatsitiko, tiesiog mes jauni – nieko tokio. Linkėjau jai sėkmės šiose olimpinėse žaidynėse, kad gerai pračiuožtų. Tačiau … Mes buvome jauni. Išsiskyrėme ir tiek“, – sakė D.Stagniūnas interviu 15min.

M.Chock draugavo su dabartiniu partneriu ant ledo E.Batesu dar prieš pažintį su lietuviu. Po kelerių metų, nutrūkus ryšiams su lietuviu, ji ir E.Batesas tapo pora.

2014 m. karjerą baigęs D.Stagniūnas pastaruoju metu draugauja su Vokietijos čiuožėja Kavita Lorenz, kurios palaikyti yra atvykęs iš Detroito į Pjongčangą. K.Lorenz ir Joti Polizaokis ledo šokių varžybose užėmė 16 vietą tarp 20 porų.

VIDEO: Deividas Stagniūnas Pjongčange – apie naują meilę, I.Tobias ir perrėžtas kelnes

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius