-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pavojus dėl aprangos: ledo virtuozams nemalonių išdaigų iškrečia rūbai

Ne tik Deividas Stagniūnas, bet ir Gabriela Papadakis olimpines žaidynes prisimins ne vien dėl puikių pasirodymų ant ledo, bet ir dėl nenumatytų aprangos akibrokštų. Net ir brangios suknelės, įprastai kainuojančios nuo 3 iki 5 tūkst. eurų, gali prikrėsti šunybių.
Deividas Stagniūnas užjautė G.Papadakis dėl aprangos akibrokšto.
Deividas Stagniūnas užjautė G.Papadakis dėl aprangos akibrokšto. / „Scanpix“ nuotr.

G.Papadakis buvo gerai pasirengusi dailiojo čiuožimo šokių ant ledo trumpajai programai, bet Pjongčange ji parodė daugiau, nei planavo.

Puošni lengva suknelė apnuogino Prancūzijos čiuožėjos krūtinę per pasirodymą pirmadienį ir tai virto vienu labiausiai aptarinėjamų 2018 metų žiemos žaidynių akibrokštu – panašiai kaip Janet Jackson netikėtas apsinuoginimas atliekant dainą per 2004 m. amerikietiško futbolo „Super Bowl“ mačo pertrauką.

Pjongčange G.Papadakis idealus ir romantiškas pasirodymas antradienį per laisvąją programą jos pozicijos nepakeitė – su savo partneriu Guillaume'u Cizeronu ji liko antra, aukso medaliams sužibus ant kanadiečių Tessos Virtue ir Scoto Moiro krūtinių.

„Scanpix“ nuotr./Gabriela Papadakis per pasirodymą ant ledo parodė daugiau nei planavo.
„Scanpix“ nuotr./Gabriela Papadakis per pasirodymą ant ledo parodė daugiau nei planavo.

„Tai labai išmuša iš vėžių. Juo labiau kad jai tai nutiko pasirodymo pradžioje, – komentavo šokių ant ledo varžybas Pjongčango arenoje stebėjęs buvęs Lietuvos čiuožėjas Deividas Stagniūnas. – Labai nemalonu, kai taip atsitinka.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Deividas Stagniūnas ir Isabella Tobias
AFP/„Scanpix“ nuotr./Deividas Stagniūnas ir Isabella Tobias

Tačiau, mes dabar gyvename seksizmo, grotažymės #metoo eroje, kalbame, kad moterys mažiau uždirba, provokuojamas seksizmas. O žiniasklaida kelia tai į pirmuosius puslapius. Nemanau, kad tai gerai. Tokiu atveju tai turėtų būti uždengta ir neparodyta, o ne parduodama žiūrovams. Gyvename tokiu laikotarpiu, kai apie tai juokauti negalima, visi esame jautrūs.“

Prieš ketverius metus karjerą baigęs D.Stagniūnas ir pats yra patyręs akibrokštą dėl aprangos, kai jo partnerės Isabellos Tobios pačiūža prapjovė kelnes atliekant šokį pagal filmo apie Džeimsą Bondą „Operacija „Skyfall“ garso takelį.

Tai neatsiliepė Lietuvos poros rezultatams Sočyje, o D.Stagniūnas net juokavo, kad I.Tobias norėjo jį nurengti.

Dabar, prabėgus ketveriems metams, D.Stagniūnas šį nesusipratimą prisimena su dar platesne šypsena. „Tai buvo tikrai juokinga. Kai prapjovė kelnes, niekas neiškrito ir niekas nieko rimčiau nepamatė, – nusijuokė D.Stagniūnas. – Nepamenu, ar ji tada prapjovė man koją? Lyg ir prapjovė.

Tačiau suplyšusios kelnės, užplūdus emocijoms, tada man nelabai rūpėjo. Be to, atrodžiau kaip tikras Džeimsas Bondas.“

VIDEO: Deividas Stagniūnas Pjongčange – apie naują meilę, I.Tobias ir perrėžtas kelnes

Kitaip reagavo G.Papadakis, po kurios pasirodymo buvo nesunku išskaityti iš akių, kad ji be galo nusivylusi ir sukrėsta.

Jos aprangos akibrokštas buvo matomas tiesiogiai per televiziją. 22 metų čiuožėja buvo arti ašarų, kai pasirodė prie jos ilgai laukusių žurnalistų. „Tai mane tikrai sutrikdė, – sakė ji. – Turbūt tamsiausias košmaras, nutikęs olimpinėse žaidynėse. Pasakiau sau, kad nebeturiu pasirinkimo. Privalau šokti toliau ir mes taip ir padarėme. Manau, kad galime didžiuotis savimi, surengę puikų pasirodymą.“

Tai nebuvo vienintelė čiuožėjų bėda dėl aprangos Pjongčange. Kanadietė Kaitlyn Weaver irgi turėjo susitelkti ne vien šokiui.

Ji buvo pasipuošusi močiutės padovanotais perlais per savo pasirodymą ant ledo. Vėrinys buvo brangus dėl atminimo, bet turėjo seną sagtį, kuri per pasirodymą lūžo. Kartu su Andre Poje šokusi kanadietė tęsė pasirodymą, bet viena ranka turėjo vis prilaikyti smunkančią suknelę.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Kaitlyn Weaver
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Kaitlyn Weaver

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius