-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 06

15min redakcijoje apdovanotas populiariausias Lietuvos regbininkas – A.Terleckas

Pirmą kartą Lietuvos regbio federacijos (LRF) ir 15min surengtuose populiariausio Lietuvos regbininko rinkimuose nugalėjo Vilniaus regbio akademijos (VRA) ir nacionalinės komandos narys Augustinas Terleckas.
Apdovanotas populiariausias Lietuvos regbininkas Augustinas Terleckas
Apdovanotas populiariausias Lietuvos regbininkas Augustinas Terleckas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Regbis

Balsavime, kuriame dalyvavo daugiau nei 3100 žmonių, A. Terleckas surinko 856 balsus.

Antrąją vietą rinkimuose užėmė geriausias praėjusių metų Lietuvos regbininkas – Prancūzijoje žibantis Karolis Navickas (732 balsai). Trečioji vieta atiteko jurbarkiečiui, Šiaulių „Vairo-Kalvio“ atstovui Justinui Urbonui (488 balsai).

Už jų išsirikiavo Domantas Tautkus, Jonas Mikalčius, Dovydas Taujanskas ir Žygimantas Radžius.

„Labai apsidžiaugiau sužinojęs rezultatus. Labiau džiaugiuosi, ne dėl rezultato, o dėl kiekybės – balsavo tikrai nemažai žmonių. Smagu, kad yra tiek daug žmonių, palaikančių individualius žaidėjus, jų klubus ir patį regbį.

Manau, kad tokį didelį balsavusiųjų skaičių lėmė augantis regbio populiarumas Lietuvoje ir sostinėje. Kaip žinia, Vilniuje turime du regbio klubus, o iš visos sostinės buvau nominuotas vienintelis... Regbis toks dalykas, kad kova verda tik aikštėje – už jos ribų visi esame kolegos, draugai bei ligoniai (diagnozė – regbis)“, – šypsojosi A. Terleckas.

Populiariausias Lietuvos regbio žaidėjas džiaugėsi, kad su nacionaline komanda pratęsė pergalių seriją Europos tautų taurės turnyre ir padėjo jai užsitikrinti vietą aukštesniame divizione.

„Praėję metai regbyje tiek su Lietuvos rinktine, tiek su VRA komanda buvo išties kupini naujos patirties, augimo bei nuostabių akimirkų. Linkiu visiems šiemet daug daugiau smagių akimirkų, didžių pergalių ir beždžioniškų raiščių“, – palinkėjo A.Terleckas.

A.Terleckui buvo įteikti LRF ir 15min prizai. Planuojama, kad populiariausio Lietuvos regbininko rinkimai bus rengiami kasmet.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius