-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 09 26

Argentinos regbininkai antrajame kėlinyje nušlavė gruzinus

​Po pergalės pirmojo turo rungtynėse su Tonga, Gruzijos regbininkai pasaulio čempionate kibo į atlapus galingai Argentinos komandai. Vis dėlto, po atkaklaus pirmojo kėlinio gruzinus „pražudė“ ekipos kapitonui Mamukai Gorgodzei parodyta geltona kortelė.
Argentinos regbio rinktinės žaidėjai
Argentinos regbio rinktinės žaidėjai / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kiekybinį pranašumą Argentinos regbininkai išnaudojo tiesiog įspūdingai - per penkias minutes jie atliko net tris žeminimus. Per šią atkarpą kamuolį įskaitiniame gruzinų plote sugebėjo prispausti Tomas Cubellis, Juanas Imhoffas ir Santiagas Cordero.

Palūžusi Gruzijos komanda neberado jėgų rimtesniam pasipriešinimui ir antrąjį kėlinį pralaimėjo net 0:40.

Argentina laimėjo rungtynes 54:9 (40:0) ir pelnė papildomą tašką už atliktus daugiau nei tris žeminimus. Po 10 taškų argentiniečiams pelnė S.Cordero ir J.Imhoffas. Visus 9 taškus gruzinams baudos smūgiais pirmajame kėlinyje pelnė Merabas Kvirikašvilis.

Argentiniečiai, kurie pirmajame susitikime pralaimėjo favoritei Naujajai Zelandijai, sustiprino pozicijas kovojant dėl antrosios vietos grupėje ir patekimo į ketvirtfinalį. Gruzija toliau realiai pretenduoja į trečiąją poziciją, garantuojančią kelialapį į 2019 metų planetos pirmenybes.

Šeštadienį pasaulio čempionate vyks trejos rungtynės. 16:30 val. D grupėje žais Italija ir Kanada, 18:45 val. B grupėje susitiks Pietų Afrikos Respublika ir Samoa, o savaitgalio vinis prasidės 22 val. A grupėje įvyks intriguojanti A grupės akistata tarp Anglijos ir Velso rinktinių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius